(Persbericht) Vossemeren Center Parcs-België, vrijdag 17 september 2010 Queen of the Benelux finale met de uitreiking van de fel begeerde kroon en titel.
De kandidaten uit België Luxemburg en Nederland zullen tijdens deze finale de prachtige avond gala jurken van Laurisa inspired dragen. Deze avond jurken zijn ontworpen door de Arubaans Nederlands ontwerpers duo Cora en Greg.

Op maandag 13 september 2010 vond de kick off plaats in het recreatie park center parcs Vossemeren te België. Direct op het programma stond de prejudging waar de kandidaten beoordeeld werden op de volgende onderdelen: persmap, looks, interview, presentatie en kleding.

De dagen daarna werd de aandacht besteed aan het repeteren van de spetterende show bedacht door Aneudi Cabral uit Aruba. Aneudi is zeer bekend op het gebied van choreografie bedoeld voor de toonaangevende miss verkiezingen uit het Caribisch gebied en Zuid Amerika.

De catwalk en presentatie werden afwisselend verzorgd door Christophe Daem en Greg Robles de Medina. Christophe Daem heeft de titel Mister Lederberg en is werkzaam als fashion model. Greg Robles de Medina is mode ontwerper samen met Cora voor het fashion label Laurisa. Greg heeft zijn kennis en ervaring van de "pageant industry" overgebracht aan de kandidaten.

Het zware programma van de Queen of the Benelux verkiezing werd zeer positief ervaren door de kandidaten door zeer enthousiast en tot diep in de nacht door te werken aan de Choreografie en de presentatie.

Milou Verhoeks president van de Queen of the Benelux is zeer tevreden over de voobereidingen en de samenwerking tussen de Belgische, Luxemburgse en Nederlandse kandidaten en partners.

Het Laurisa team wenst alle kandidaten een fijne verkiezing en vooral veel plezier tijdens de grote finale van Queen of the Benelux.