Beverwijk, 14 oktober 2009 Vandaag heeft de franchiseformule Spare Rib Express (http://www.spareribexpress.nl) een nieuwe vestiging geopend in het Westland. Het Westlands Broodhuis gevestigd aan de Leehove 83 in De Lier neemt alle producten van Spare Rib Express op in haar dienstverlening. Met deze nieuwe vestiging geeft Spare Rib Express een verdere invulling aan de populariteit van Spare Ribs in Nederland. Binnen Spare Rib Express staat kwaliteit centraal. Onlangs heeft Spare Rib Express hiervoor nog het onafhankelijke Franchise Keurmerk ontvangen. Hiermee krijgen franchisenemers snel een goed beeld van de franchiseformule. De vestiging in het Westland is de 31e binnen Spare Rib Express. Rond de jaarwisseling verwacht Spare Rib Express ook haar deuren te openen in Enschede.

Permanente omzetgroei

à¢â‚¬à…“Ja, we groeien als franchiseformule nog steeds lekker door, stelt Remco Robelus, directeur van Spare Rib Express tevreden vast. à¢â‚¬à…“We zien dat consumenten onze producten en dienstverlening heel goed waarderen, wat zich direct vertaald in een stabiele omzetgroei over de afgelopen negen maanden. Ondanks het succes blijven wij continu werken aan de kwaliteit binnen onze formule. Gelukkig blijft dat niet onopgemerkt, want met het recent verkregen Franchise Keurmerk kan iedereen zien dat wij intern onze zaken goed op orde hebben. De doelstelling van Spare Rib Express is om jaarlijks 2 tot 4 nieuwe vestigingen te openen in Nederland. Naast de nieuwe vestiging in het Westland wordt rond de jaarwisseling de 32e vestiging geopend in Enschede.

Interessant afzetgebied

à¢â‚¬à…“Kwaliteit is voor mij de belangrijkste reden om te kiezen voor Spare Rib Express, aldus Rolf Stroebel, eigenaar van het Westlands Broodhuis. à¢â‚¬à…“De producten zijn bijzonder smakelijk en zien er tiptop verzorgd uit. Mensen uit mijn directe omgeving reageerden dan ook louter positief op het nieuws dat wij Spare Ribs gaan bezorgen. Spare Rib Express Westland gaat het hele Westland bedienen. Binnen een interessant afzetgebied van 130.000 mensen worden kenmerkend voor Spare Rib Express de producten thuis met de auto bezorgd. à¢â‚¬à…“Zo kan iedereen vanaf vandaag in het Westland genieten van de lekkerste Spare Ribs van Nederland. Wij zijn er qua organisatie helemaal klaar voor en hebben er ontzettend veel zin in!, aldus een enthousiaste Stroebel.

Over Spare Rib Express

Spare Rib Express (http://www.spareribexpress.nl) is een formule, waarbij een uitgekiend assortiment aan een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering is gekoppeld. Gestart met à©à©n vestiging in Amsterdam (1992) is het inmiddels uitgegroeid tot een professionele franchiseorganisatie met 31 vestigingen door heel Nederland. Een eigen groothandel (dochteronderneming Robex) maakt de uniforme exploitatie compleet.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Noot voor redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Remco Robelus, directeur van Spare Rib Express, telefoon 0251-211229, e-mail [email protected].

Website: http://www.spareribexpress.nl