Persbericht
Hilversum 17 februari 2010

Speciaal voor mama's.

Tijdens je zwangerschap is het moeilijk om leuke kleding te vinden die bij je persoonlijkheid past. Mamashirts, Big Belly Fashion wil hier graag verandering in brengen.

Op www.mamashirts.nl vind je naast leuke, originele shirts voor de groeiende buik ook babyshirts, rompertjes en Tshirts en truien voor de wat oudere kids. Bij Mamashirts, Big Belly Fashion wordt elk ontwerp zelf ontworpen en is dus uniek. Voor alle producten wordt gebruik gemaakt van goede kwaliteit katoen of zelfs 100% biologisch katoen voor een comfortabel draagcomfort. Er is voor gekozen om de prints op de producten te drukken door middel van flex- en flockprint, omdat hiervan bewezen is dat de vorm en kleur, ook na vaak wassen, erg mooi blijft.

Op www.mamashirts.nl zijn originele shirts, rompertjes en truien van goede kwaliteit te vinden voor zowel zwangerschap, baby's, peuters, kleuters en de al wat oudere kinderen. Mamashirts, speciaal voor (aanstaande) mama's.

Noot voor de redactie niet voor publicatie:

Dit is een origineel persbericht.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
L van Rhijn
E-mail: [email protected]
website: www.mamashirts.nl

Tags: Mamashirts, positiekleding, zwanger, zwangerschap, zwangerschapskleding, zwangerschapsshirts, zwangerschaps Tshirts, baby, babyshirts, baby Tshirts, babyrompertjes, rompertjes, peuter, kleuter

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular