(Persbericht) De TV-meubel specialist Spectral introduceert haar nieuwste modellijn: SCALA. Spectral speelt hiermee in op de groeiende vraag naar lage en brede meubels met een strak design. Het meubel is op maat samen te stellen. Daarnaast kan een subwoofer volledig in het meubel worden geïntegreerd. De Scala is een nieuw technisch en visueel hoogstandje van Spectral.

De uitstraling van de Scala is zeer strak dankzij het fijn glasoppervlak dat in meer dan 2000 unieke wenskleuren leverbaar is. Het TV meubel kan worden opgebouwd uit à©à©n of meerdere lowboards. Deze zijn gemakkelijk en onzichtbaar aan elkaar te koppelen. Zo kan iedere gewenste breedte worden gecreëerd.

De Scala is uit te breiden met bijpassende hangende bovenkasten. Nieuw binnen de modellijn is de mogelijkheid te kiezen voor zijkanten in glas, zodat het totaal van het meubel een nog exclusievere uitstraling krijgt. Tot slot is de Scala voorzien van een slimme uitsparing zodat een subwoofer volledig in het meubel kan worden geïntegreerd. Het totaal aan mogelijkheden dat de Scala biedt zijn voor lowboards uniek.

De Scala wordt bewust standaard geleverd zonder de bekende draaibare Spectral flatscreen adapter. Door de trend naar ultradunne led tv‘˜s, die direct op het meubel worden gezet, komt montage aan de muur minder voor. De Scala modellijn is daardoor ondieper dan veel andere modellen uit de Spectral-collectie. Deze keus maakt het design en de prijs van de Scala interessant.

De ontwikkeling van de nieuwe modellijn Scala is volgens Remco Aldenkamp, directeur Spectral Benelux, een bewuste keuze om aan de vraag van de consument te blijven voldoen. Met deze modellijn Scala breidt het Duitse tv meubelmerk Spectral haar collectie verder uit.

Specificaties Scala

- 3 Basiskleuren: black glas, snow glas en silver glas
- 2000 Wenskleuren volgens NCS-standaard
- 2 Breedtematen: 1.10 meter en 1.65 meter
- Uit te breiden door modellen aan elkaar te koppelen
- Bijpassende hangkasten beschikbaar
- Optioneel subwoofer (downfire) voorbereid
- Optioneel uitbreidbaar met een inwendige schuiflade
- Gemonteerd geleverd

Prijs en beschikbaarheid
Spectral Scala is leverbaar vanaf € 899,-- (SC1100) tot € 1.499,-- (SC1650-SP). Ze is verkrijgbaar vanaf november 2010 bij het Spectral dealernetwerk. Kijk voor meer informatie op: http://www.spectral.nl.