Dat de tuin ook voor kinderen is, bewijzen de AXI speelhuisjes wel. In en om een AXI speelhuis kunnen kinderen spelen, klimmen, glijden en ontdekken. Deze houten speelhuisjes zijn van een hoogwaardige kwaliteit en hebben allemaal een eigen en zeer originele vormgeving. Het ene huis heeft een veranda, het andere een glijbaan of zelfs een zandbak. Dit zorgt voor actief speelplezier en prikkelt de fantasie van kinderen. De AXI speelhuisjes zijn nieuw in het assortiment van Kà¼hlkamp Buitenhout in Losser.

Milieubewust en veilig
De AXI speelhuisjes zijn gemaakt van Aziatisch cederhout, afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Naast een milieubewuste keus, heeft deze houtsoort als voordeel dat het een natuurlijke afweer tegen schimmels, ongedierte en houtrot heeft. AXI speelhuisjes zijn veilig. Ze dragen allemaal de CE-markering en zijn goedgekeurd overeenkomstig de TàœV-normering, à©à©n van de belangrijkste normeringen voor speelveiligheid.

Gemakkelijke montage
Naast veiligheid, duurzaamheid en design is ook het aspect gemak niet vergeten. De AXI-speelhuizen zijn uniek voor wat betreft de montage. Ze zijn in een handomdraai opgebouwd. Ieder speelhuis bestaat namelijk uit voorgeboorde, kant-en-klare panelen waarin ramen, deuren en dakbedekking al voorgemonteerd zijn. Alle panelen zijn voorzien van een beschermende beitslaag op waterbasis. De speelhuisjes zijn er in 16 varianten waarbij ieder huisje uniek is in grootte en design.