Den Haag, 19 januari 2010
= PERSBERICHT =

Verras je Valentijn
Spetterend optreden van The Clarks in het Bel Air Hotel in Den Haag tijdens Valentijn. Verras je Valentijn met een muzikaal weekend!

Vier dit jaar Valentijn met je geliefde in Bel Air Hotel Den Haag Scheveningen en geniet van de muziek van de 60er en 70er jaren van The Clarks tijdens de spetterende feestavond.

The Clarks staan garant voor een avondje dansen want zij hebben zich gespecialiseerd in the sound of the fifties, sixties en seventies. Een periode uit de muziekgeschiedenis die een breed publiek aanspreekt. Niet alleen tieners van toen, maar ook de jongeren van nu.

The Clarks nemen u mee op een magical history tour door de jaren 50, 60 en 70. Zij brengen de tijden terug van de Rock and Roll, The Beatles, The Rolling Stones, Joe Cocker, KC and The Sunshineband, The Police en Nederlandse topper zoals The Golden Earrings. Gouden klanken die van ieder feest een absolute topper maken.

Uw arrangement start op zaterdag (of vrijdag). U overnacht in een romantische hotelkamer waarop Champagne, fruit en chocolade. Daarnaast liggen er romantische badgadgets op u te wachten. Zaterdag avond verrast de keukenbrigade u vanaf 19h00 met een spetterend diner. Na de eerste twee gangen sluiten we het diner af met een à¢â‚¬Å“smokeyà¢â‚¬ dessert buffet.

Circa 21.30 uur begint het optreden van The Clarks. Omdat het Valentijn is kunt u heerlijk lang uitslapen en serveren wij het Bel Air ontbijtbuffet tot 12.00 uur op Zondag 14 februari (Valentijnsdag)

Prijs per persoon per arrangement: EUR 129,00 (o.b.v. 2 personen).
Aankomst op zaterdag 13 februari 2010 (of vrijdag 12/02/10). Extra verlengingsnacht mogelijk voor slechts EUR 99,- per nacht inclusief ' Bel Air' ontbijtbuffet voor 2 personen.

DANCE WITH ME THIS VALENTINE incl. spetterend optreden van The Clarks
* Eenmaal overnachting in een standaardkamer
* Eenmaal het uitgebreide 'Bel Air' ontbijtbuffet
* Champagne, fruit en chocolade op de kamer
* Romantische badgadgets
* Romantisch 2 gangendiner inclusief smokey dessert
buffet
* Spetterend optreden van The Clarks - Dans de avond
op de heerlijke muziek van de jaren 60 en 70.
(op basis van twee personen op een kamer)

Reserveren:
Bel Air Hotel Den Haag
Johan de Wittlaan 30
2517 JR Den Haag
Tel.: 070-3525394
Email: [email protected]
Website: http://www.belairhotel.nl/vrije-tijd/arrangementen