Spierverzorging op de 94e vierdaagse in Nijmegen
Naast voldoende vocht is spierverzorging van belang om morgen weer aan de start te kunnen staan

Gorinchem 21 juli 2010: vandaag is de tweede wandeldag van de 94e editie van de Nijmeegse Vierdaagse. Bij de finish op de Wedren maken veel wandelaars gebruik van massages en spierverzorging. Ook onderweg kunnen wandelaars de spieren laten verzorgen.

In de massagetent zijn er op de eerste wandeldag al 438 massages gegeven. Het Rode Kruis heeft ruim 600 wandelaars behandeld, voornamelijk blaren. Bij de KNBLO konden wandelaars op de route een massage krijgen, hier hebben zo‘˜n 85 wandelaars gebruik van gemaakt. Ook konden wandelaars onderweg samples krijgen om thuis de spieren te verzorgen, hiervan zijn er ruim 20.000 uitgedeeld.
Ondanks de drukte heerst er een relaxte sfeer op de Wedren. Wandelaars relaxten met de voeten omhoog zoals men dat 50 jaar geleden ook deed. Dit is erg belangrijk met dit warme weer. Honderden wandelaars stonden in een rij om hun kuiten te laten sprayen. Na verwachting zullen er de komende wandeldagen nog vele wandelaars gebruik maken van de spray service voor de kuiten.

Nijmeegse Vierdaagse
Dit jaar zijn er 39.933 wandelaars gestart op de 94e editie van de wandeltocht. De eerste dag kende 1.154 afvallers, een relatief hoog aantal. De Nijmeegse vierdaagse is het grootste wandelevenement van Nederland, en loopt tot en met vrijdag. De meesten hiervan bereiken de finish op de beroemde Via Gladiola zoals de Sint Annastraat op deze dag wordt genoemd.

OTC PHARMA International B.V.
OTC Pharma heeft zich de afgelopen jaren zeer sterk ontwikkeld door het vermarkten van een breed scala aan cosmetica, zelfzorgproducten, geneesmiddelen, voedingssupplementen en natuurlijke (genees)middelen. De organisatie zal komende jaren meer bekendheid geven aan de onderscheidende producten en de intensieve relatie met vooraanstaande wetenschappers.
OTC Pharma, opgericht in 1990, heeft vestigingen en partners in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Cyprus, Italië, Griekenland, Finland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Portugal, Zuid-Afrika en Zuid-Korea.

(Niet voor publicatie)
Voor meer informatie over dit bericht:
HarverPro Interactieve Communicatie & PR
Robert Verhoeven
[email protected]
Tel: 0348-560731

OTC Pharma International B.V.
Onno Klein
Marketing Manager
[email protected]
Tel: +31 (0) 183 629342