(Persbericht) Nieuw en exclusief bij Jeej: Spijkerbroeken van Oishi-M

Webwinkel Jeej haalt de spijkerbroeken van het Australische Oishi-M naar Nederland: een comfortabele en hippe collectie met een vleugje retro, voor baby‘˜s en peuters van 0 tot 3 jaar.

Hip en vrij bewegen

De spijkerbroeken zijn gemaakt van een soepele jeansstof en er is ruimte gelaten voor luierbilletjes. Zo houdt het kind zijn bewegingsvrijheid. Alle broeken zijn extra lang en geschikt gemaakt om eerst een tijdje om te slaan, zo gaat de broek twee maten mee. Een elastische band rond de taille zorgt ervoor dat de broek ook daar goed aansluit en de rug goed warm blijft.
De broekjes zijn niet alleen comfortabel, maar ook super hip: bij elk model is de spijkerstof afgewisseld met een retrolap op de billen en/of pijpen, in vrolijke gestreepte of gebloemde dessins. Aansprekende namen als Wishflower jeans en Burnt Blossom maken het plaatje compleet. Naast de lange jeans en stoere zomershorts is er voor meisjes de Yummi Pup: een vrolijk retrorokje met binnenbroekje. Tevens brengt Jeej de retro-shirts van Oishi-M op de markt, met deze shirts en mouwloze vesten met capuchon komen kindjes altijd verrassend voor de dag.

Exclusief uit Amerika en Australië

Jeej voert hippe en exclusieve baby- en kinderkleding, voor kinderen van 0 tot 8 jaar. De merken waaronder ook Glug Baby, Oobi en Tea Collection - komen uit Amerika en Australië en worden in Nederland vrijwel allemaal exclusief door Jeej verkocht. Service staat voorop voor Jeej. Niet goed is geld terug en klanten betalen geen verzendkosten.
Benieuwd naar de complete collectie?

  • www.jeej.nl