Sportsdesign (www.sportsdesign.nl), een allround textiel- en zeefdrukkerij, heeft zich onlangs gevestigd in Utrecht. Al 20 jaar lang levert Sportsdesign vanuit Den Haag, maatwerk in het bedrukken, borduren en leveren van alle soorten textiel en relatiegeschenken. Met de nieuwe vestiging in Utrecht, gaat Sportsdesign zich richten op klanten in de regio Utrecht en de samenwerking met partnerbedrijf Gijtenbeek (gijtenbeek.com), een full-service reclame productie bureau intensiveren.

Sportsdesign heeft in de regio Den Haag een uitstekende naam opgebouwd bij bedrijven en sportverenigingen als specialist op het gebied van het bedrukken van kleding. De uitdaging voor Sportsdesign is om in de regio Utrecht hetzelfde te bereiken.

à¢â‚¬à…“Het leveren van kwaliteitsproducten, flexibiliteit en het nakomen van afspraken zijn de basis van onze goede klantrelaties aldus bedrijfsleider Hassan Ben Amari. à¢â‚¬à…“Met deze filosofie hebben wij onze klantenkring opgebouwd en verwachten wij ook in Utrecht klanten tevreden te kunnen maken. Bovendien kunnen wij door onze samenwerking met Gijtenbeek naast kleding ook andere reclame hardware ontwerpen en bedrukken. Voor onze klanten betekent dit dat al hun wensen op het gebied van reclame hardware en kleding door ons gerealiseerd kunnen worden. Wel zo gemakkelijk!à¢â‚¬à…“

In de maand augustus geeft Sportsdesign 15% korting op het bedrukken van sportkleding.

Kijk voor meer informatie op: www.sportsdesign.nl.
Of neem direct contact op met Sportsdesign: 088-3858005, [email protected].

Website: http://www.sportsdesign.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular