(Persbericht) ‘˜s-Hertogenbosch - Dinsdag 19 april hield Guus van Groesen (12) uit groep 8 van de basisschool ´Het Bossche Broek Centrum‘˜ zijn spreekbeurt over Audi. Guus is groot fan van Audi, dus het onderwerp voor zijn spreekbeurt was snel beslist. Om zijn spreekbeurt extra lading te geven besloot hij zijn spreekbeurt te houden in een echte Audi-showroom, oftewel bij Audi-dealer Van den Udenhout op De Herven in Den Bosch.

23 kinderen en juf Marieke kwamen om 14.00 uur aangefietst bij Autobedrijf Van den Udenhout. In de Audi A1 lounge stonden de beamer, projectiescherm en de zitjes start klaar, dus Guus stak meteen van Wal met zijn spreekbeurt van ongeveer 15 minuten. Hij vertelde over de geschiedenis van Audi, over de economische situatie en over de verschillende Audi-modellen die op de markt zijn, waaronder de Audi R8.

De groep 8-ters van Het Bossche Broek Centrum luisterden aandachtig naar de spreekbeurt van Guus. Na de quiz en het vragenvuurtje, wat onderdeel uitmaakte van de spreekbeurt, kregen de kinderen nog een korte rondleiding door de Audi- showroom en werkplaats met als klapper op de vuurpijl een foto in de Audi R8, de jongensdroom, maar de dames uit groep 8 vonden het ook erg ´gaaf‘˜! Om 14.45 uur fietste de klas weer terug naar het centrum van Den Bosch om de lessen voort te zetten. Autobedrijf Van den Udenhout kijkt terug op een leuke middag!

www.udenhout.nl