(Persbericht) Amsterdam, 1 juni 2011 Begin mei 2011 heeft Spryng haar volgende stap gezet door een nieuw online platform te lanceren in Frankrijk. Spryng staat in Nederland en België bekend als een zeer betrouwbare leverancier van mobiele diensten gericht op de zakelijke markt, waarbij de beste prijs/kwaliteit verhouding wordt gerealiseerd.

Daar Spryng aan vele zakelijke klanten in Frankrijk haar diensten levert, heeft Spryng besloten om een online platform zijnde www.spryng.fr op te zetten om haar klanten nog beter te bedienen.

Via het online platform www.spryng.fr biedt Spryng al haar diensten aan haar klanten aan. De integratie van de SMS Gateway maakt het mogelijk om eenvoudig en succesvol Mobile Marketing en Premium SMS campagnes te verrichten. Spryng biedt voor Premium SMS de scherpste uitbetalingen en voor het versturen middels de SMS gateway de scherpste tarieven.

Spryng biedt daarnaast een MAIL2SMS applicatie welke door bedrijven wordt gebruikt als tokenless authenticatie.
Spryng levert geruime tijd SMS diensten in Nederland, België, Duitsland, Verenigde Koningkijk en ook middels SMS wholesale wereldwijd.

Ga voor meer informatie naar www.spryng.nl of www.spryng.fr of neem middels 020 -7703005 contact met ons op.