(Persbericht) Spryng en Schillers Request steunen samen 3FM Serious Request

Amsterdam, 21 december 2011 Momenteel steunt Spryng samen met Schillers Request de actie van 3FM Serious Request.

Rechtstreeks vanuit Aalten strijkt het glazenhuis ook neer in Cafà© Schiller. De diskjockeys en vrijwilligers steken de handen uit de mouwen voor de landelijke 3FM Serious Request actie.

Via www.schillersrequest.nl kunnen de luisteraars geld doneren en hierbij muziek aanvragen via Premium SMS. Door AALTEN het verzoeknummer naar 5030 te sms‘˜en kan de luisteraar voor slecht € 0,90 een bijdrage leveren. Na hun gift ontvangen zij een ´‘˜dankSMS‘˜‘˜ en zal het nummer te luisteren zijn.

Het geld wat door donaties wordt opgehaald gaat naar het Rode Kruis. Het doel is dit jaar om moeders die geraakt zijn door oorlogs- of conflictsituaties te helpen onder het motto:
´‘˜Help een moeder, Red een gezin‘˜‘˜.

Het glazenhuis in Aalten gaat een week lang muziek draaien en daarbij zoveel mogelijk geld ophalen om de actie te steunen. Iedereen is van harte welkom om zich aan te melden als sponsor, waarbij de volgende sponsoren zich reed hebben aangemeld: http://www.schillersrequest.nl/sponsors.php

Spryng levert de gehele technische infrastructuur met betrekking tot de premium SMS dienst. De campagne vanuit Spryng is voor Schillers Request geheel kosteloos opgezet.

Steun zelf deze actie of zet uw eigen actie op en Spryng helpt u als organisator van goede doelen om de mogelijkheden van SMS diensten optimaal te benutten.

Ga voor meer informatie naar www.spryng.nl of neem middels 020 7703005 contact op.