Spryng heeft haar nieuwe platform gelanceerd.

Spryng streeft ernaar producten gebruiksvriendelijk en zeer toegankelijk te maken. De nieuwe website van Spryng bevat meer schermen waarmee gebruikers in staat zijn eenvoudig de producten te bedienen. Er is gekozen voor een nieuwe vormgeving, waardoor het werken met Spryng nog gebruiksvriendelijker is geworden. à¢â‚¬¨à¢â‚¬¨Voor het ontvangen van berichten is een userinterface gebouwd waarmee alle nodige configuraties voor Premium SMS, Shortcode SMS, Virtual Mobile Number, SMS2MAIL en MAIL2SMS zijn in te stellen. Uitgebreide statistieken geven informatie over uw opdrachten en dankzij toevoegingen zoals LONG SMS bent u in staat om zowel vanaf de site als via de API nog uitgebreider gebruik te maken van de SMS gateway van Spryng.
Spryng heeft daarnaast een jarenlange ervaring op het gebied van het ontwerpen en ontwikkelen van web- en software applicaties. Onze professionals op het gebied van design en development ontwikkelen al uw opdrachten of dat nou een ´basic‘˜ website is of bijvoorbeeld een complex planningssysteem. Uiteraard behoren mobiele applicaties tot à©à©n van de specialismen van Spryng Concept & Development.

De lancering van versie 3.0 van het Spryng platform is reeds actief op www.spryng.nl. Daarnaast zal Spryng in mei 2010 tevens het nieuwe platform lanceren in België en Duitsland.