Spryng heeft, als gevolg van de sterk toenemende SMS afzet, haar tarieven voor het verzenden van bulk SMS wereldwijd kunnen verlagen.

Vanwege het grote succes heeft Spryng wereldwijd scherpere inkooptarieven weten af te dwingen. Graag wil Spryng dit behaalde voordeel delen met haar relaties door nog scherpere tarieven te bieden voor het versturen van bulk SMS wereldwijd.

Het opzetten van de SMS functionaliteit vergt, zoals bestaande klanten van ons gewend zijn, geen ingewikkelde procedures of technische kennis. Op een zeer gebruiksvriendelijke manier biedt Spryng u verschillende platformen (www.spryng.nl, www.spryng.be, www.spryng.co.uk en www.sms-wholesale.com) waarmee u online, zonder enige technische kennis, bulk SMS kunt versturen. Tevens is het mogelijk de SMS gateway van Spryng eenvoudig te integreren met uw huidige ICT door gebruik te maken van de API.

In tegenstelling tot haar concurrenten brengt Spryng geen set-up fee of abonnementskosten in rekening voor het versturen van bulk SMS.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het versturen van bulk SMS of andere SMS-toepassingen, surf dan voor meer informatie naar www.sms-wholesale.com, www.spryng.nl, www.spryng.be of www.spryng.co.uk. Uiteraard is het ook mogelijk om via +31(0)20 7703005 in contact te komen met de medewerkers van de helpdesk die u graag voorzien van extra informatie.