Reeuwijk, 14 mei 2008 – SPS, Nederlands specialist in beheer en continuïteit van ICT-omgevingen, is een partnership aangegaan met High Stream, een landelijk opererende leverancier van diensten op het gebied van Informatie & Communicatie Technologie. Deze samenwerking biedt klanten van High Stream de mogelijkheid om het IT-beheer uit te besteden waarbij de hoogst mogelijke beschikbaarheid gegarandeerd wordt. SPS helpt High Stream bij het optimaal inrichten van de beheerorganisatie op basis van het Gensys 7 platform.

Frits Timmermans, operationeel directeur bij SPS: “Naast de directe inzet van het Gensys 7 platform voor de diensten die wij direct aanbieden, zien wij de vraag van beheerorganisaties naar dit platform sterk groeien. Gensys 7 heeft zich in de afgelopen jaren in de praktijk laten zien als een zeer krachtig en stabiel platform waarmee organisaties in staat zijn om het beheer een proactieve rol te geven en de beschikbaarheid van ICT sterk te verbeteren. De samenwerking met High Stream is hier een goed voorbeeld van.”

 

Myriam van Zwietering, business unit manager bij High Stream: “Wij gaan onze focus steeds meer leggen op de business aspecten van ICT om onze klanten grip te laten krijgen op de ICT-componenten die hun bedrijfsvoering direct beïnvloeden. Een tool als Gensys is daar bij uitstek voor geschikt en helpt ons om ons portfolio aan diensten op dit gebied compleet aan te kunnen bieden. Het feit dat SPS zelf ook het Gensys platform zeer succesvol inzet, heeft ons het vertrouwen gegeven dat zij ons ook zeer goed kunnen adviseren bij de inrichting van onze diensten.”

 

---------------------------------

 

Over SPS

SPS, opgericht in 1994, is een volledig Nederlands bedrijf dat zich onderscheidt door een proactieve en bedrijfsgerichte benadering van ICT-beheer. SPS biedt totaaloplossingen waarin alle wenselijke componenten op het gebied van ICT-beheer en continuïteit aan bod komen. Dit is ontwerp, implementatie, monitoring, beheer en uitwijk in één. SPS ondersteunt hiermee zowel ICT-afdelingen als ICT-dienstverleners bij het veranderproces van technology provider naar service provider.

In het eigen RES-Q remote beheercentrum wordt gedurende 24 uur per dag, zeven dagen per week maximale beschikbaarheid gegarandeerd voor meer dan vijftig organisaties. Deze diensten worden altijd uitgevoerd op basis van de Gensys-oplossingen voor enterprise systems management. SPS is tevens ontwikkelaar en leverancier van deze Gensys-producten en biedt organisaties zo (totaal)oplossingen.

SPS biedt in haar moderne en beveiligde datacenter uitwijk en disaster recovery-oplossingen als managed service. Meer dan driehonderd nationale en internationale organisaties maken gebruik van de oplossingen en diensten van SPS. SPS is gespecialiseerd in server oplossingen gebaseerd op onder andere Windows, Unix, Linux en Database systemen als SQL server, Oracle en Progress, evenals storage oplossingen van EqualLogic en CommVault. Meer informatie is te vinden op www.sps.nl.

 

Over High Stream

High Stream is een landelijk opererende leverancier van diensten op het gebied van Informatie & Communicatie Technologie (ICT). De dienstverlening is gericht op: Detachering, Server Based Computing, Security en Systems Management. De diensten van High Stream zijn gebaseerd op diepgaande kennis en ervaring op het gebied van informatie en communicatie technologie. High Stream is gevestigd in Veenendaal en Roosendaal en is opgericht in 1995. Meer informatie: www.highstream.nl

 

Meer informatie:

Marcommit PR

Marianne van Barneveld

Tel. 035-5822730 / 06-53372153

E-mail [email protected]