(Persbericht) Reeuwijk, 16 november 2010 SPS, specialist in beheer en continuïteit van IT-omgevingen, heeft Bernd van Miltenburg (36) aangesteld als Business Unit Manager RES-Q Services en toegevoegd aan het Management Team van SPS. De business unit RES-Q Services voert IT-beheer en infrastructuurprojecten uit en levert preventieve remote beheerdiensten, gebaseerd op de Gensys Business Service Management oplossing, waarbij de klant wordt ontzorgd en toch zelf de regie behoudt.

Bernd is al vijf jaar werkzaam bij SPS en heeft in deze tijd een geplande groei doorgemaakt van diverse leidinggevende functies binnen RES-Q Services. Hij was onder andere Manager proactive, Service Manager large accounts en Manager Professional Services. In deze functies heeft hij ruime ervaring opgedaan met alle belangrijke elementen van de Business Unit; van het aansturen van het proactive monitoringteam, de eerste- en tweedelijns system engineers, de technische consultants en de servicedesk tot aan gerelateerde commerciële rollen. à¢â‚¬Å“Met deze verschillende werkervaringen en zijn gedegen opleiding is Bernd klaar voor zijn volgende stap als MT-lid en Business Unit Managerà¢â‚¬, aldus Marko de Jong, CEO bij SPS Holding.

à¢â‚¬Å“Deze nieuwe functie binnen SPS is een mooie stap voorwaartsà¢â‚¬, zegt Bernd van Miltenburg. à¢â‚¬Å“Ik denk deze Business Unit nog verder te kunnen laten groeien door in samenspraak met de klant continu te blijven verbeteren. Wij hebben een duidelijke visie op hoe IT-beheerprocessen dienen te worden ingericht en combineren dat met onze volledig geïntegreerde Gensys Business Service Management oplossing. Met het beheercenter van RES-Q Services en onze succesformule wil ik graag als voorbeeld dienen voor andere organisaties die ook IT-omgevingen beheren, of van plan zijn te gaan beheren.à¢â‚¬

-------------------------------
Noot voor de redactie: Er is een foto op hoge resolutie beschikbaar van Bernd van Miltenburg, Business Unit Manager RES-Q Services bij SPS.

Over SPS
SPS is leverancier en ontwikkelaar van de Gensys Business Service Management (BSM) oplossing en aanbieder van de Res-Q beheerdiensten. SPS richt zich hiermee op Managed Service Providers en middelgrote tot grote bedrijven. Het bedrijf, gevestigd in Reeuwijk, helpt organisaties bij het meetbaar ondersteunen van bedrijfsprocessen door IT-beheer. Met ruim 15 jaar beheerexpertise bij meer dan 300 gerenommeerde klanten is SPS à©à©n van de belangrijkste spelers in de Business Service Management markt. Meer informatie over SPS is te vinden op www.sps.nl.

Meer informatie
Marcommit PR
Femke Jansen
[email protected]
035-582 27 30