Stijl zonder grenzen!

Costo is een Fins design bedrijf dat zich focust op de productie van duurzame en kwalitatieve modeaccessoires. Costo streeft ernaar om haar producten te combineren met kwaliteit, stijl en duurzaamheid zonder het merk te beperken tot een gepaald genre of een bepaalde groep.
Costo begon met een kleine werkruimte, industrieel restmateriaal en veel handwerk. Uit deze combinatie en de unieke visie van Costo begonnen de eerste resultaten zichtbaar te worden en ontstond de Kombai hoed. Momenteel het best verkochte artikel.

Vakmanschap en duurzaamheid zijn in de visie van Costo een belangrijke maatstaf voor de kwaliteit. Dit blijkt duidelijk uit de combinatie het precieze handwerk en materialen. In de materialen streeft Costo naar duurzaamheid door gebruik te maken van industriële restmaterialen. Costo‘˜s missie is om deze perfect geschikte restanten om te zetten in hoogwaardige producten.
Waarden
Maar duurzaamheid betekent niet alleen een lange levensduur van producten en recycling. Costo streeft tevens naar een verbreding van de combinatie van stijl en duurzaamheid. Normaal gesproken worden deze producten geassocieerd met geitenwollen sokken en zijn zij geliefd bij een kleine groep mensen. Costo streeft ernaar om deze grenzen te overwinnen en een stijl te creëren die voor een grote groep mensen is bedoeld.

Stijl
Voor Costo is kwaliteit een belangrijk vereiste. Costo streeft ernaar om producten te creëren waarvan de bruikbaarheid niet afhankelijk is van de modegrillen van de mode-industrie. Een Costo hoed zou kunnen worden gedragen door een sportief persoon, een elegante oudere dame of door een stedelijke hipster die de nieuwste mode op straat volgt. Costo's stijl is in feite een anti-stijl. Het gaat in tegen de heersende ´throwawayism‘˜, waar de dingen alleen worden geproduceerd voor een kort moment. Costo zet zich in voor stijl zonder grenzen. Voor Costo gaan ecologie, stijl en kwaliteit hand in hand. Voor meer informatie over Costo bezoek www.costo.fi.

S & S Brands is een jong, dynamisch modeagentschap gericht op internationale ethische mode. Wij vertegenwoordigen labels met open, transparante supply chains. Wij vinden het belangrijk om te weten wie de collecties heeft gemaakt en waar deze gemaakt zijn om te verzekeren dat er geen uitbuiting is geweest tijdens de productie. Retailers die geïnteresseerd zijn in Costo kunnen contact opnemen met S&S Brands.
++++
Noot voor de redactie
Voor meer informatie over de inhoud van dit persbericht kunt u contact opnemen met Susanne Verel van S&S Brands: (06) 41034620 / [email protected]