St. Pieter is de specialist op het gebied van badkamers, sanitair, buitenspa's, tegels en natuursteen voor uw vloeren en wanden, voor binnen en buiten. Wij wensen u veel plezier met het opdoen van ideeën.

Of het nu gaat om dit bezoek aan onze website, een bezoek aan onze showroom, het uitzoeken van wand- of vloertegels, uw wensen voor een complete badkamer, als u een buitenspa wilt of bij elke andere vraag waar we u bij van dienst kunnen zijn. Het team van St. Pieter staat voor u klaar.

Met het zeer uitgebreide assortiment van St. Pieter is bijna alles mogelijk op het gebied van badkamers, buitenspa's, tegels en natuursteen. Uw wensen staan centraal. Samen met onze adviseurs en ons gunstig geprijsde assortiment komt u er vast wel uit.

Badkamers:
St.Pieter levert complete badkamers in verschillende stijlen. We hebben veel badkamer voorbeelden voor u verzameld op de site en in onze badkamer showroom. Verschillende mensen, verschillende wensen. De mogelijkheden voor uw badkamer zijn bij ons dan ook legio. Laat u verrassen bij de zoektocht naar de ideale badkamer met verschillende interieurs, stijlen, mogelijkheden en opties.

Vloeren en Wanden:
Vloeren en wanden bieden u de mogelijk een ruimte in de delen. De keuze van het materiaal en de kleur van de vloeren & wanden bepalen in grote mate de sfeer die in de ruimte wordt geschapen. Door de ruimte te voorzien van lichtgekleurde tegels of natuursteen kunt u eenvoudig een ruimte creëren die warm aandoet en groter lijkt dan de ruimte werkelijk is.

Buitenspa's:
Een buitenspa in uw tuin is de oplossing als u luxe wilt relaxen in uw eigen tuin. St. Pieter heeft een ruime collectie buitenspa's waardoor we ook voor uw tuin de perfecte buitenspa kunnen plaatsen.

St-Pieter, badkamers, vloeren en wanden, buitenspa's