(Persbericht) Bertram Gaiser: à¢â‚¬Å“Aantrekkelijk voor Nederlandse investeerdersà¢â‚¬

Neuss/Duitsland. Bertram Gaiser, 35, is de nieuwe directeur van Standort Niederrhein GmbH. Het bedrijf, gevestigd in Neuss, adviseert investeerders en projectontwikkelaars die geïnteresseerd zijn in bedrijventerreinen, zakelijk onroerend goed of vastgoedprojecten in de grensregio Niederrhein. Belangrijke doelgroep zijn daarbij bedrijven uit Nederland.

De stap over de grens is raadzaam: tussen de Randstad en het Ruhrgebied biedt de regio Niederrhein genoeg plek voor de meest uiteenlopende projecten van bedrijfs onroerend goed of kantoorruimte tot het gebruik van leegstaande zakenpanden. Diverse Nederlandse ondernemers hebben zich al met succes gevestigd aan de Niederrhein, bijvoorbeeld Suntjens Sà¼àƒÅ¸waren Import & Export GmbH in Brà¼ggen, Wunderland Kalkar of Vos Logistics Goch GmbH.

Standort Niederrhein GmbH helpt verder bij vragen over investeringsmogelijkheden. Ze levert gegevens en analyses over de locatie Niederrhein en is het eerste aanspreekpunt voor investeerders en bedrijven die belangstelling hebben voor de Niederrhein als vestigingsplaats. Centrale taak is gemeenschappelijke locatiemarketing onder andere in Nederland. Zo werden de mogelijkheden op de Provada in Amsterdam al meermaals gepresenteerd. Bertram Gaiser: à¢â‚¬Å“Nederland is voor ons een belangrijke markt. Met onze ligging vlakbij de grens, eersteklas infrastructuur en een groot aantal beschikbare bedrijventerreinen tegen concurrerende voorwaarden zijn wij voor Nederlandse projectontwikkelaars en investeerders erg aantrekkelijk.à¢â‚¬

Standort Niederrhein GmbH is actief in de regio‘˜s tussen Emmerich en Neuss, Mà¶nchengladbach en Wesel niet te verwarren met de Nederlandse Nederrijn.

Meer informatie op www.invest-in-niederrhein.de/nl.

Fotobijschrift: de nieuwe directeur van Standort Niederrhein GmbH, Bertram Gaiser. Foto: Stadt Krefeld, Presseamt

Informatie: Standort Niederrhein GmbH, FriedrichstraàƒÅ¸e 40, 41460 Neuss Tel: +49(0) 2131-92 68 591, [email protected]

Informatie voor de pers, (niet voor publicatie): mediamixx GmbH, Kerstin Dartmann, Tel: 0049-2821-7115621, [email protected]