Het einde van het jaar is in zicht, dus het is een goed moment om kritisch te kijken naar je administratie. Een nieuw boekjaar kan een goed moment zijn om over te stappen op een nieuwe werkwijze, bijvoorbeeld voor het versturen van je facturen. Het versturen van facturen is vaak nog veel werk, terwijl het van wezenlijk belang is voor je bedrijfsvoering. Edwin Vlieg, mede-oprichter van MoneyBird: "Als kleine ondernemer wil je niet teveel tijd kwijt zijn aan het versturen en bijhouden van je facturen, daarvoor ben je immers geen ondernemer geworden. Daar willen we met MoneyBird graag wat aan veranderen."

Het afgelopen jaar is, mede dankzij de ontwikkelingen bij de overheid, online factureren in een stroomversnelling gekomen. MoneyBird is de bekendste aanbieder van online facturatie via de webbrowser. Via een eenvoudig formulier kan de ondernemer een gratis account aanmaken en gelijk beginnen met het versturen van facturen via internet. De grote voordelen hiervan zijn:

  • Via de eenvoudige web applicatie kun je met enkele muisklikken een factuur maken, versturen en laten betalen via iDeal.
  • MoneyBird geeft je altijd een compleet overzicht van de status van je facturen, zo kun je op tijd een herinnering versturen of achter een factuur aanbellen.
  • Ook je inkomende facturen kun je opslaan in MoneyBird, zodat je ook daarvan altijd een goed overzicht hebt.

In 2009 zijn er via de dienst van MoneyBird meer dan 25.000 facturen verzonden, voornamelijk door ZZP-ers en bedrijven in het MKB. Een goede reden dus om voor 2010 eens te kijken naar de uitgebreide mogelijkheden van online factureren.

Meer informatie over MoneyBird is te vinden op http://www.moneybird.nl

-- einde persbericht --
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Edwin Vlieg via [email protected] of 06-41475537.