(Persbericht) Barneveld 14 november aanstaande organiseert De Klussenier een informatie avond in Zwolle. Deze avond is primair bestemd voor mensen die hun eigen klussenbedrijf willen starten of hier wel eens over nagedacht hebben. Hieronder vallen ook werklozen of dreigend werklozen.

Teruglopende verhuizingen? Een gouden kans!
Voor mensen die willen verhuizen wordt het steeds moeilijker een hypotheek te krijgen. Logischerwijs is het aantal verhuizingen afgelopen jaren gedaald. Het stagneren van de nieuwbouw is grotendeels hieraan te wijten. Wat is de reactie op deze stagnatie? Verbouwen! Een huizenbezitter kiest ervoor zijn huidige woning op waarde te houden. Dit doet zij door middel van onderhoud in de vorm van verbouwing, aanbouw, installaties etc.

Het merk De Klussenier
De merknaam De Klussenier bestaat al sinds 1996. In 2008 is de slogan ´vertrouwd verbouwen‘˜ gelanceerd. Hiermee probeert de franchisegever aan te geven dat De Klussenier een veelzijdig vakman is. Een Klussenier is beschikbaar voor alle grote klussen in en rondom het huis. Ook voor de kleine klussen is hij beschikbaar. Van het installeren van een complete badkamer tot het repareren van een lekkende kraan. Onderhand heeft het merk al meer dan 200 uithangborden. Deze Klusseniers zijn door heel Nederland te vinden, te herkennen aan de klusseniers-bus.

Profiel Klussenier
Veelzijdig vakmanschap is een vereiste. Daarnaast zijn er nog enkele aspecten die terugkomen in het profiel van een stereotype Klussenier. Zo heeft hij meerjarige ervaring in de bouw en is een samenwerker.

Hoe kan De Klussenier helpen bij de start van een eigen klusbedrijf?
Het merk brengt al veel voordelen met zich mee. Daarnaast heeft de franchisegever nog vele ´gereedschappen‘˜ om een franchisenemer succesvol te maken:
ïÆ’Ëœ Ondernemerstraining
ïÆ’Ëœ Ondernemingsplan
ïÆ’Ëœ Ondersteuning in de marketing, calculatie en offertes
ïÆ’Ëœ Meerdere partners voor extra trainingen, lease, administratie, inkoop

Informatie avond
De informatie avond staat in het teken van extra informatie rondom succesvol ondernemen en de ondersteuning die het merk daarbij biedt. Geef je gratis en vrijblijvend op! Dit kan bij Wim Vreugdenhil. Bel naar het Klushuis op het nummer: 0342 84 97 97. Voor meer informatie kijk op: www.eigenbedrijf.klussenier.nl