Strandclub WIJ en DOEN! staan gebroederlijk zij aan zij

Den Haag, 1 maart 2010

In alle vroegte zijn vandaag op het Noorderstrand in Scheveningen WIJ en DOEN! gestart met de opbouw van hun strandclub. De komende twee seizoenen, 2010 en 2011, staan de Strandclubs WIJ en DOEN! gebroederlijk naast elkaar bij het noordelijk havenhoofd. Door bouwwerkzaamheden aan de boulevard van Scheveningen, staat Strandclub DOEN! niet meer op zijn oude plek. Beide strandclubs openen medio maart hun deuren voor het publiek. De opbouw van beide strandclubs markeert het nieuwe strandseizoen, dat tot begin oktober duurt. Voor meer informatie zie: www.strandclubwij.nl of www.strandclubdoen.nl

De opbouw van de Strandclubs WIJ en DOEN! is vanochtend in alle vroegte gestart
Foto: Smith Communicatie

Start strandseizoen 2010
Vanaf 1 maart 2010 rijzen de strandclubs weer uit het zand en begint het nieuwe strandseizoen. Door de werkzaamheden aan de boulevard van Scheveningen staan Strandclub WIJ en DOEN! de komende twee seizoenen, 2010 en 2011, gebroederlijk naast elkaar.

à¢â‚¬Å“De parkeervoorzieningen bij Strandclub WIJ zijn ten opzichte van vorig jaar flink verbeterd. Zowel voor als naast de strandclub zijn aanzienlijk meer parkeerplaatsen gerealiseerd. Doordat er nu en in de zomer behoorlijk wordt verbouwd aan de Scheveningse boulevard staan wij dit jaar met beide strandclubs naast het noordelijk havenhoofd. Niet alleen de boulevard, ook Strandclub Doen! krijgt een vernieuwde beleving. Wij gaan dus met veel plezier het nieuwe strandseizoen tegemoet.à¢â‚¬, aldus Dennis de Jong.

Over Strandclub WIJ
Deze populaire strandclub werd door de Revu‘˜s Strandtententest al drie jaar op rij uitgeroepen tot Strandclub van het Jaar! Strandclub WIJ wordt geprezen om haar stijlvolle interieur, lekkere eten, snelle service, kindvriendelijkheid en relaxte sfeer. Ook dit jaar zal Strandclub WIJ met haar eigen ´look, feel and taste‘˜ de gasten een unieke strandbeleving laten ervaren. Voor meer info zie www.strandclubwij.nl

Over Strandclub DOEN!
Strandclub Doen! gaat dit seizoen voor à¢â‚¬Å“Strandchiqueà¢â‚¬: een toegankelijke strandbeleving in stijl. Strandclub DOEN! staat bekend om haar goede restaurant met een aantrekkelijke gerechtenkaart en de sfeervolle ambiance. Dit strandseizoen krijgt Strandclub DOEN! een ware metamorfose. Strandclub DOEN! is dit jaar toegankelijker voor een bredere doelgroep, van strandgenieters tot het (Haagse) bedrijfsleven. Voor meer info zie www.strandclubdoen.nl.
- EINDE PERSBERICHT -