(Persbericht) Top tien ambities Unique Ambition Challenge bekend

Almere, 7 december 2010 De genomineerden van de Unique Ambition Challenge zijn bekend. Het overgrote deel van de deelnemers aan de Challenge blijkt een eigen onderneming te ambiëren (46 procent), gevolgd door een nieuwe studie (16,4 procent) en ambities op sociaal maatschappelijk gebied (14,8 procent). Nederland heeft de afgelopen weken meer dan 1.000 ambities ingezonden en daarvan zijn tien ambities geselecteerd. De inzenders van deze ambities gaan door naar de volgende selectieronde en strijden om een coach en een bedrag tot € 50.000,-- om de ambitie te realiseren.

De Ambition Challenge is door Unique, de grootste specialist in bemiddeling van officemedewerkers, in het leven geroepen om hun missie ´ambities waarmaken‘˜ kracht bij te zetten. à¢â‚¬Å“Het aantal deelnemers aan de Challenge heeft onze verwachtingen overtroffen. We vinden het fantastisch om te zien dat Nederlanders zo ambitieus zijn en dat zij massaal hebben deelgenomen. Zij blijken ook nog eens het hart op de goede plek te hebben, want naast individuele ambities is ook het aandeel maatschappelijke ambities aanzienlijk grootà¢â‚¬, aldus Astrid Wagemans, manager communicatie Unique.

Op www.uniquebeweegtje.nl zijn de ambities van heel Nederland terug te vinden. De top tien bestaat uit:

- Het beste hostel van Zuid-Amerika, Marco van Swelm
- Sportacademie in de jeugdzorg, Inge Voorhout
- Een ´THUIS‘˜ voor kinderen in Borneo, Alfred Alfred Voortman
- 1 taal, gelijke kansen, Vincent UImer
- Kindermusical over homo-acceptatie, Allan Vos
- Icing Smiles Holland, Jacqueline Ash
- Taart Artiest Extraordinair, Karen Anne Groothedde
- Koning Pannenkoek (restaurant), Gerben Broens
- 10.000en duurzamer laten leven, Egon de Bruin
- Wildcard: Coaching voor kankerpatiënten, Jules Sohier

De jury, onder leiding van Annemarie van Gaal, stelt de top drie samen. Hieruit wordt een winnaar gekozen en die wordt in week 50 bekend gemaakt.

---------
Over Unique
Unique is, door de fusie met Content, de grootste specialist voor officemedewerkers: administratieve, commerciële, financiële, secretariële en callcenterbanen. Deze marktleiderspositie is geen op zichzelf staand doel. Unique wil vooral mensen in beweging krijgen en hen zo helpen hun ambities te realiseren. Unique heeft een landelijk netwerk van 100 vestigingen en verschillende labels met gespecialiseerde diensten, namelijk Finance, Multilingual, Callstaff, Executive en Receptel. Unique is onderdeel van USG People N.V. Kijk ook op www.unique.nl

Unique beweegt je.

Meer informatie:
Marcommit PR
Pauline van Die
Tel. 035 - 582 27 30 of 06 - 461 82 796
E-mail: [email protected]