Wanneer de verkoopprocessen inzichtelijk zijn, wil dat nog niet zeggen dat zij ook optimaal zijn en zo efficiënt mogelijk verlopen. Een slechte bezetting en ineffectief gebruik van verkopers vormen een bedreiging voor de verkoopresultaten. Hoe vaak komt het niet voor dat offertes te lang blijven liggen, er slechte overdrachten ontstaan door ziekte, er sprake is van een verkeerde klantenfocus, er te weinig tijd is voor het nabellen van offertes, etc. Verkopen is een vak apart. Sterker nog, het is à©à©n van de moeilijkste vakken in de zakelijke dienstverlening. Het vinden en behouden van een goede verkoper kost u veel tijd en geld. Sterker nog, het behouden van een goede verkoper is soms net zo moeilijk als het behouden van een klant.

Steeds meer organisaties zien het uitbesteden van de verkoop daarom ook als een strategisch en effectief bedrijfsproces om de verkoop te professionaliseren. Het optimaal tevreden stellen van bestaande klanten en het creëren en benutten van kansen voor de acquisitie van nieuwe klanten is immers van levensbelang voor elke organisatie.

Bronkhorst Sales Solutions is zich hiervan bewust. Door onze grote marktkennis en aantoonbare verkoopervaring realiseren wij voor u lagere investeringen, optimalisatie van de verkoopprocessen, een hogere klanttevredenheid, meer klanten en een structurele omzetverhoging.

Bronkhorst Sales Solutions handelt vanuit drie uitgangspunten: hogere klanttevredenheid, effectief benutten van het klantenpotentieel en een hogere omzetstijging uit uw nieuwe, bestaande en oude klantenbestand. Deze doelstellingen worden gerealiseerd door onze ruime verkoopervaring, het dienstenportfolio en kennis van verschillende marktsegmenten. Bronkhorst Sales Solutions is het verkoopbureau dat u dà© oplossing biedt voor het optimaliseren van al uw verkoopprocessen.

Wie hierover meer wilt weten kan u om te beginnen vrijblijvend contact opnemen met Bronkhorst Sales Solutions op tel: 073-8509684, of per mail: [email protected]

Bronkhorst Sales Solutions
Het Wielsem 35
5231 BV ´s-Hertogenbosch
Tel: 073-8509684
mailto:[email protected]
http://www.bronkhorstsalessolutions.com

Website: http://www.bronkhorstsalessolutions.com/