Het online reisbureau AMSTERDAM op MAAT (www.amsterdamopmaat.nl) heeft een heel nieuw concept ontwikkeld om je uitstapje naar Amsterdam gemakkelijk te maken.
Thuis achter de computer kan je via een eenvoudig 3-stappenprogramma je eigen persoonlijke dagje Amsterdam in elkaar zetten. Na betaling krijg je een uitgebreid, exclusief programma toegestuurd. Dit is opgemaakt aan de hand van de wensen, voorkeuren en interesses die je zelf hebt aangegeven. Daarbij ontvang alle informatie die je nodig hebt. Ook krijg je hulp met parkeren, routes, openbaar vervoer, reserveren van restaurants, entreekaarten, overnachting en alles wat je nog meer zou willen.
In deze moeilijke tijd wil je eens te meer waar voor je geld en het maximale uit je uitje uit halen. AMSTERDAM op MAAT biedt programma´s voor iedereen die wel eens naar Amsterdam wil maar niet goed weet waar en hoe. Ook voor iedereen die wel eens in Amsterdam was maar niet veel verder kwam dan Dam en Kalverstraat. Zelfs voor iedereen die vaker naar Amsterdam gaat maar steeds op zoek is naar andere juweeltjes in de stad.
AMSTERDAM op MAAT heeft een immense database tot haar beschikking waaruit ze de programma´s kan samenstellen. Zij is bovendien partner van het Amsterdam Toerisme en Congres Bureau (ATCB) en is zodoende van alle actuele zaken en nieuwe ontwikkelingen op de hoogte.
De programma´s zijn ideaal voor vrien(inn)en, families, collega´s, sportteams enz. Een dagje met AMSTERDAM op MAAT kost voor het hele gezelschap à¢à¢â‚¬Å¡¬ 69, inclusief alle toebehoren.