Nltronics heeft een unieke onderwijspromotie.
Het is mede onze doelstelling om leerkrachten te voorzien van de juiste leermiddelen, zodat zij elke dag onderwijskundige vooruitgang kunnen boeken. Deze middelen moeten voor iedere school of instelling even makkelijk beschikbaar zijn. Om dit te kunnen realiseren subsidieert eInstruction met hun Europese campagne de combinatie van een Interwrite Mobi 501 samen met 32 IR stemkastjes in een unieke promotiebundel.
De mobi 501 is een uiterst flexibel hulpmiddel,dat direct draadloos kan worden verbonden met elke PC en werkt met ieder digibord.De stemkastjes zijn net zo eenvoudig te gebruiken als de afstandsbediening van een televisie.
Het systeem is inzetbaar voor leerlingen en studenten van alle leeftijden en niveaus. Van basisonderwijs tot en met universiteiten. Het systeem combineert een snelle infrarood technologie met de meest noodzakelijke mogelijkheden in een handzaam formaat. Met dit type stemkastje haalt elke school of instelling in een handomdraai real-time feedback en evaluatie in het leslokaal. Direct draadloos verbonden met de computer geeft de Interwrite Mobi, en de meegeleverde Interwrite Workspace V8 software, docenten de vrijheid om vanuit elke hoek in het leslokaal toch de controle over de lessen te houden.
Met de Mobi pen kan elke docent o.a. schrijven, tekenen, foto‘˜s invoegen, aantekeningen maken over elke digitale educatieve content of direct in hun vetrouwde Microsoft Office bestanden. De Interwrite Mobi 501 is voorzien van een 'KWIK'*-LCD kleurenscherm. In combinatie met de CPS IR Classpack 32, ziet de docent op het LCD scherm de antwoorden en meningen van de individuele leerlingen in detail. Uiteraard is deze feedback in real-time. Met het KWIK-LCD scherm heeft de docent direct inzicht in het verloop van de les, het kennisniveau en de vorderingen van de leerlingen.

Interwrite Mobi is in à©à©n promotiebundel beschikbaar voor een wereldprijs.
Deze promotiebundel is van tijdelijke aard en geldig t/m 31-12-2009.

Website: http://www.NLtronics.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular