De nieuwe speelgoedwinkel Gigaspeelgoed.nl is gespecialiseerd in educatief en duurzaam speelgoed en richt zich op de sterk groeiende online speelgoedmarkt. Natuurlijk worden de bekende merken zoals Lego, Barbie, Fisher Price en Baby Born aangeboden. Daarnaast ook het mooiste houten speelgoed, een groot assortiment rijdend speelgoed en een rubriek met zeer scherpe aanbiedingen.

Online groeimarkt
Volgens Vincent Rasing, directeur van Gigaspeelgoed.nl, is speelgoed à©à©n van de grote online groeimarkten in de aankomende jaren. à¢â‚¬Å“Steeds meer mensen ontdekken het gemak van winkelen via internet. De afgelopen jaren is de online speelgoedmarkt echter achtergebleven bij de rest van de online markt. Gezien de huidige ontwikkelingen op de speelgoedmarkt gaat er in het laatste kwartaal van dit jaar absoluut een inhaalslag plaatsvinden.à¢â‚¬

Service
Gigaspeelgoed.nl moet zich de komende jaren gaan bewijzen en onderscheiden van de vele concurrenten die inmiddels ook actief zijn op deze markt. à¢â‚¬Å“Bij de ontwikkeling van Gigaspeelgoed.nl hebben zaken zoals gebruiksgemak, assortiment, adequate klantenservice en snelle levering voorop gestaan. We denken dan ook dat we de komende periode veel winkelbezoekers mogen verwelkomen en dat deze bezoekers Gigaspeelgoed.nl als een bijzonder prettige speelgoedwinkel zullen ervaren.à¢â‚¬ verwacht Vincent Rasing.

Dankzij de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke navigatie en de uitgebreide informatie kan iedereen bij Gigaspeelgoed.nl eenvoudig een keuze maken uit het grote aanbod speelgoedartikelen. Het zoeken en vinden van geschikt speelgoed is bij Gigaspeelgoed.nl bijzonder eenvoudig. De producten zijn te selecteren op basis van merk, leeftijd, categorie of prijs en zijn natuurlijk voorzien van uitgebreide productinformatie en afbeeldingen.

Website: http://www.gigaspeelgoed.nl