De stichting Criminaliteitbestrijding Nederland heeft enkele dagen geleden bekend gemaakt dat zij de strijd wil aangaan met de nog steeds toenemende criminaliteit binnen het midden en kleinbedrijf in Nederland. Onder leiding van de heer Dirk Dekker heeft SCBN een hele nieuwe afdeling geopend die zich helemaal heeft gespecialiseerd in het fenomeen winkelcriminaliteit.

De nieuwe werkwijze die de Stichting hanteert is zeer vooruitstrevend en is bovendien succesvol gebleken tijdens de testfase. Het nieuwe protocol is een combinatie van advies en operationele ondersteuning waarbij de ondernemer zelfstandig, dus zonder hoge kosten, een aantal essentiele zaken kan implementeren binnen zijn onderneming. De positieve gevolgen zullen echter meteen merkbaar zijn.

De kosten die een Security afdeling of een externe organisatie met zich meebrengt zijn vaak niet op te brengen voor de gemiddelde onderneming. Daarnaast bieden zij vaak tijdelijke oplossingen of een paket van repressieve maatregelen. Hiermee wordt het probleem echter niet in de kern aangepakt waardoor het probleem na enige tijd weer opduikt. Derhalve biedt deze dienstverlening van de SCBN u naast kostenbesparingen ook een kwalitatieve en doelmatige oplossing voor uw probleem.