Steeds meer bedrijven schakelen over van papieren op elektronische facturatie. Met 6-7 miljard facturen per jaar is Duitsland de grootste Europese markt voor elektronische facturatie. Geen wonder dat Duitsland dit jaar dus het gastland is van de European EXPP Summit, de grootste Europese conferentie over elektronische facturatie en EBPP.

Kreuzlingen, september 2008 - Diverse overheidsinitiatieven in landen zoals Finland, Zweden en Spanje versnellen deze positieve trend en zijn de drijvende kracht achter de marktpenetratie van elektronische facturatie in Europa. De 4e European EXPP Summit behandelt dit thema en geeft een volledig overzicht van oplossingen voor elektronische facturatie. Dit uniek Europees evenement vindt plaats van 29 tot 30 september in het Sheraton Hotel in Frankfurt, Duitsland.

Bezoekers vinden er internationale casestudies en succesverhalen. Net zoals de voorbije jaren biedt de grootste Europese conferentie voor elektronische facturatie & EBPP een aantrekkelijk programma van uitstekende speeches, praktische rapporten en panelgesprekken. Bruno Koch, een pionier in elektronische facturatie in Europa en oprichter van de European EXPP Summit, stelt er de meest recente markttrends voor en geeft uitleg over de toekomstige ontwikkelingen. Prominente sprekers van Swedbank, Royal Bank of Scotland, Schenker, Bayer Business Services, Robert Bosch, British Telecom Global Services en American Express en nog vele anderen vertellen over hun ervaringen met elektronische facturatie en geven hun succesrecepten prijs. Nieuw dit jaar zijn vier rondetafelgesprekken waarbij de bezoekers de kans krijgen om van gedachten te wisselen met deskundigen op het gebied van elektronische facturatie, bijvoorbeeld over de uitdagingen waarmee bedrijven in de implementatiefase worden geconfronteerd en hoe deze in de praktijk kunnen worden opgelost.

Op 1 oktober vindt dan het E-Invoicing Operators´ Forum plaats als aanvulling op het diepgaande programma van de conferentie. Een grote meerderheid van de aanbieders van elektronische facturatie zijn momenteel bezig hun netwerk aan dat van andere dienstenaanbieders te koppelen om toegang te garanderen aan tegenpartijen in andere landen en marktsegmenten. Daarom is het E-Invoicing Operators´ Forum het ideale platform om strategische zakelijke modellen te bespreken.

De combinatie van uitstekende speeches, casestudies, succesverhalen, panelgesprekken en vooral de nadruk op Europa, maakt van de European EXPP Summit 2008 een uniek en niet te missen evenement voor CEO´s, CFO´s en IT-beleidsmakers uit heel Europa.

Kort

Evenement: 4e European EXPP Summit 2008

Datum en plaats: 29 & 30 september 2008, Sheraton Hotel & Towers, Frankfurt/M., Duitsland

Website: www.expp-summit.com

Perscontact

Stephan Mayer

European EXPP Summit

p/a Vereon AG

Rosgartenstrasse 37

CH-8280 Kreuzlingen

Telefoon: +41 71 677 8703

Fax: +41 71 677 8701

Mobiel: [email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular