(Persbericht)

Als je de kou maar moeilijk weg krijgt deze winter, koop dan een hoodie uit het enorme aanbod van Superdry. Met zo‘˜n grote selectie hoodies en hooded sweaters kan je er in alle weersomstandigheden goed uitzien!

Dankzij de nieuwe website is het nu makkelijker dan ooit om een prachtige Superdry hoodie te vinden. Er is een enorm aanbod beschikbaar, zowel bij hoodies voor mannen als hoodies voor vrouwen. In het aanbod hooded sweaters voor mannen vind je bijvoorbeeld de altijd succesvolle houthakkershoodie en nog veel meer retro herenhoodies om uit te kiezen.

Ook in het aanbod hoodies voor vrouwen vind je de houthakkershoodie en de bosmaaierhoodie . In beide productlijnen is er een grote variatie van stijlen en of je nu een sweater met een kap of een pullover wilt, je vind precies wat je wilt op www.superdry.be/be-nl .

Alle verzendingen binnen Europa en het Verenigd Koninkrijk zijn gratis, dus bezoek de website vandaag nog!

Over Superdry

Superdry is een Brits kledingmerk dat zich onderscheidt door in detail afgewerkte kwaliteitskleding en is actief in het Verenigd Koninkrijk en internationaal. Superdry is opgericht in 1985 en de kleding is geïnspireerd op Japanse en vintage Amerikaanse stijlen en heeft fans over de hele wereld. Kom meer te weten over de fantastische Superdry hoodies op hun nieuwe website.

Verspreid door WebCertain namens Superdry.

Voor persinformatie:
Giovanni Bonanno, Account Manager
WebCertain
Telefoon: +44 1904 780 030
E-Mail: [email protected]
Adres: Blackthorn House, Northminster Business Park, York, YO26 6QW