(Persbericht) Wekelijks zijn er in Nederland duizenden feesten. Maar hoe maak je jouw feest nou origineel? Het nieuwe concept is geluidloos feesten, ook wel stille disco genoemd, alle feestgangers dragen een draadloze koptelefoon.

Nu hebben mensen de mogelijkheid tot het houden van een feest zonder enige vorm van geluidsoverlast voor de omgeving. De à¢â‚¬Å“stil uit je dak gaanà¢â‚¬ feesten worden verzorgt door 247disco en kunnen zowel binnen als buiten gehouden worden.

Door gebruik te maken van draadloze koptelefoons kunnen deze ´stille disco‘˜ feesten op iedere locatie en op elk tijdstip van de dag gegeven worden zonder dat de omgeving daar hinder van ervaart.

De draadloze koptelefoons bezitten twee kanalen waardoor er gelijktijdig twee verschillende soorten muziek beluisterd kunnen worden. Iets wat met een conventionele disco niet mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan top40 voor de jongeren en disco classic voor de volwassenen.

Op een geluidloos feest kan iedereen zich vermaken. Een groep mensen doen de polonaise, een andere groep is aan het schuifelen, en de laatste groep genieten van de (vals)meezingende mensen of maken een praatje.

Op de website van stiluitjedakgaan.nl vindt je alle informatie over de stille disco.