(Persbericht) MULTI-OFFICE Alphen aan den Rijn organiseert voor de 11de keer de stoelen 10 daagse. Van woensdag 19 tot en met vrijdag 28 oktober kan iedereen die behoefte heeft aan deskundig advies over goed zitten terecht in de showroom aan de A. van Leeuwenhoekweg 38 c6. MULTI-OFFICE is de kantoorstoelenspecialist in de Rijnstreek en is dealer van o.a. de volgende merken bureau- en kantoorstoelen: Interstuhl, Bejot, RBM en Score. Behalve bureaustoelen in diverse prijsklassen staan er tijdens de stoelen 10 daagse ook speciale stoelen voor lange mensen (2m), sta- en zithulpen en werkstoelen. Ook zijn er (luxe) design stoelen voor vergader- of kantine opstellingen. En u kunt alle stoelen ter plaatse uitproberen, in overleg kunnen wij een proefplaatsing achter uw (thuis)werkplek verzorgen.

Irene Hofmeester, directeur van MULTI-OFFICE Alphen aan den Rijn: à¢â‚¬Å“Goed zitten is heel belangrijk en voorkomt veel lichamelijke klachten waardoor uiteindelijk kosten worden bespaard. Door onze samenwerking met ARBO-diensten en fysiotherapeuten hebben wij heel veel expertise opgebouwd. Vandaar mijn oproep aan iedereen om bij ons te komen proefzitten op een goede stoel à¢â‚¬. Want wat moet je zonder goede bureaustoel? Goed zitten hoeft trouwens helemaal niet duur te zijn. MULTI-OFFICE heeft huismerk bureaustoelen met een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding, er is al een stoel vanaf E 199,-. Hofmeester geeft nog een reden om juist nu naar de MULTI-OFFICE stoelen 10 daagse te komen: à¢â‚¬Å“Wij nemen deze periode ook de oude bureaustoel(en) in bij aankoop van nieuwe. Deze stoelen worden milieuvriendelijk afgevoerd en waar mogelijk gerecycled. Bovendien is uw oude stoel ook nog geld waard. Dus kom langs en neem uw oude stoel meeà¢â‚¬.

Over MULTI-OFFICE Alphen aan den Rijn: MULTI-OFFICE levert alles voor je kantoor. Naast kantoorartikelen, kantoormachines en relatiegeschenken is kantoorinrichting een belangrijk onderdeel van het concept www.allesvoorjekantoor.nl . De totaalleverancier MULTI-OFFICE is sinds begin 2010 gevestigd aan de A. van Leeuwenhoekweg 38 c6. We hebben behalve een afhaalshop kantoorbenodigdheden, ook een royale showroom met kantoormeubilair.