StoereVrouwen komt weer met een landelijke actie. In verschillende steden in Nederland organiseert StoereVrouwen Dark Dinners: letterlijke blind dates. Deze ludieke actie vraagt aandacht voor het klimaatvraagstuk en heeft als doel ons energieverbruik in het zonnetje te zetten.

Dark Dinner in zes steden
De Dark Dinners vinden plaats op dinsdagavond 18 mei op vijf locaties in het land, namelijk: Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Haag en Arnhem. Het Dark Dinner in Amsterdam zal een grootse afsluiting zijn van alle andere dinners. Deze vindt in juni plaats, in het 'dark dinner' restaurant Ctaste. Ook hiervoor kun je je alvast opgeven, datum hiervoor wordt later bekend gemaakt.

Ludieke StoereVrouwen actie rondom energie
Deze ludieke StoereVrouwen actie vraagt aandacht voor het klimaatvraagstuk en heeft als doel energieverbruik in het zonnetje te zetten. De klimaatsverandering en gevolgen van het huidige energiegebruik komen regelmatig in het nieuws. Toch is voor veel mensen nog onduidelijk welke (positieve) invloed zij zelf kunnen uitoefenen hierop. Tijdens het diner krijgen de deelnemers meer informatie over energieverbruik en hoe ook zij hier op een leuke makkelijke manier iets mee kunnen doen. Aan het eind van de avond is er een StoereVeiling waarbij de deelnemers op leuke duurzame prijzen kunnen bieden met goede daden.

Opgeven voor duurzame date
Iedereen die zin heeft in een duurzame date kan zich opgeven voor het Dark Dinner , met of zonder date, tot uiterlijk 12 mei 2010. Opgave door een mail naar [email protected] o.v.v. naam, e-mail, telefoonnummer en ´Dark Dinner ‘˜. StoereVrouwen zorgt voor de rest. Meer informatie: www.stoerevrouwen.nl