Persbericht
Roden, 21 oktober 2009

Stop Tocht! De eenvoudige manier om snel te besparen op uw energiekosten

Roden Ellen presenteert in oktober een overzichtelijk pakket aan tochtprofielen voor de doe-het-zelver waarmee tocht op eenvoudige wijze buiten de deur kan worden gehouden. Het ´Stop Tocht´ concept stelt de consument in staat om eenvoudig de juiste oplossing te kiezen en zet de consument, die steeds energiebewuster wordt, aan om thuis kieren te dichten. De producten zijn verkrijgbaar bij Praxis en Formido. Met ´Stop Tocht´ steunt Ellen de HIER klimaatcampagne.

Energiebesparend
De koudere dagen zijn weer aangebroken en dat betekent dat er weer volop wordt gestookt. Meer stoken gaat in veel gevallen onnodig gepaard met warmteverlies via naden en kieren. Door tochtstrips aan te brengen kunt u deze verspilling eenvoudig terugdringen. De gemiddelde besparing is al gauw à¢à¢â‚¬Å¡¬54 per jaar. Ellen roept consumenten daarom op om de kieren te inspecteren en af te dichten: à¢â‚¬à…“Stop Tocht, bespaar energie en draag bij aan een beter klimaat. Bovendien is een tochtvrij huis behaaglijk en comfortabel.

Over Ellen
Ellen is al 60 jaar het kwaliteitsmerk van Elton B.V. en staat voor slimme oplossingen op het gebied van tochtwering en Veiligheid. Bij Elton B.V. gevestigd in de provincie Drenthe werken ruim 90 medewerkers met enthousiasme en oog voor perfectie aan oplossingen om tocht tegen te gaan en aan profielen die voorkomen dat de vinger tussen de deur komt. De profielen van Ellen dragen bij aan een comfortabele en veilige woonsituatie.

Niet voor publicatie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Elton B.V., Fokke Ros, 2e Energieweg 5, Postbus 5, 9300 AA Roden,
T: 050 502 11 99, F: 050 501 47 72, E: [email protected] I: www.stoptocht.nl

Website: http://www.elton.nl