Emmen - Juli 2009 Storage Architects, toonaangevende ICT specialist op het gebied van storage- en content oplossingen, heeft ten gevolge van groei in het aantal projecten, haar content en e-business activiteiten ondergebracht in een gespecialiseerde business unit.

Content Architects is de naam van deze nieuwe unit en realiseert e-business oplossingen voor uiteenlopende branches, waaronder Retail & Distribution, Manufacturing & Industry en Education. Opdrachtgevers hebben dus te maken met een organisatie die reeds jarenlange ervaring heeft met implementaties van geïntegreerde E-Commerce, PIM en Print oplossingen. De aanpak is hetzelfde als die van Storage Architects; deskundig, objectief, marktgericht en vooral met professioneel project management om projecten binnen de tijd, budget à©n volgens verwachtingen op te leveren.

Edwin Middeljans, medeoprichter en directeur legt uit: "Onze eerste ervaring met content in een crossmediale omgeving dateert van 1998, toen we onze eerste Digital Asset Management (DSM)-oplossing hebben ontwikkeld en geïmplementeerd voor een groot veilinghuis. Doordat men grip kreeg op de enorme hoeveelheden beelden en teksten zag men een hogere productiviteit, besparingen in productiekosten en een kortere doorlooptijd. Voor die tijd was dat enorm vooruitstrevend."

Edwin Middeljans vervolgt: "Wij zien dat het voor onze opdrachtgevers steeds belangrijker wordt om integraal à©n via verschillende media met klanten te kunnen communiceren. Of dat nu via gedrukte media is, via mobiel of internet, klanten willen geïnformeerd worden over producten en diensten wanneer zij dit wensen. Met onze ervaring helpen wij bedrijven uit diverse branches om dit mogelijk te maken."

Content Architects onderscheidt zich graag in de markt en maakt onder meer gebruik van 'best-of-breed' technologie. Een voorbeeld hiervan is Hybris, die een platform biedt voor e-commerce en Product Information Management (PIM). Binnen Content Architects werken projectmanagers, systeemarchitecten, ontwikkelaars en applicatiebeheerders samen, om op maat gesneden oplossingen te ontwerpen, te ontwikkelen te implementeren en te onderhouden. Voor opdrachtgevers die meer online willen verkopen, uniform via bijvoorbeeld internet, print en mobiel met hun klanten willen communiceren en tegelijkertijd op marketingkosten willen besparen.

Content Architects, als het om de inhoud gaat.

Wilt u weten wat Content Architects voor uw bedrijf of organistatie kan betekenen ?
Neem dan contact op met een van onze medewerkers via 0591-670340 of maak gebruik van ons contactformulier.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular