(Persbericht) Straetus Incasso is met ingang van augustus in Duitsland gestart. Thomas Kunisch is als Master Franchisenemer verantwoordelijk voor het uitrollen van de Straetus franchiseformule in Duitsland, een markt met een  incassovolume van ruim 24 miljard euro.
 
Met deze strategische stap wil Straetus binnen 5 jaar uitgroeien naar een krachtige Europese incasso-organisatie, waarbinnen alle nationale- en internationale franchisenemers intensief met elkaar samenwerken.

Straetus Incasso is reeds actief in Scandinavië en heeft met 18 vestigingen in Nederland een landelijke dekking. Eind dit jaar wil Straetus in Nederland nog 4 franchisevestigingen geopend zien, twee hiervan staan al voor september op stapel. Daarnaast is Straetus voornemens om aan het einde van 2011 een Master franchiseovereenkomst af te sluiten in het Verenigd Koninkrijk.
 
Het concept à¢â‚¬Å“klantvriendelijk incasserenà¢â‚¬ slaat al sinds de start van Straetus in 2009 aan. De debiteur laten betalen is à©à©nà¢â‚¬¦ maar dat hij klant blijft bij de opdrachtgever.. dat is de kunst!
 
De Straetus werkwijze is ook uniek binnen de Duitse incassomarkt, een snelle uitbreiding is dan ook te verwachten.
 
Een mooi stukje Nederlands ondernemerschap om trots op zijn!
 
 
Einde Persbericht
 
Voor meer informatie en beeldmateriaal:
Emile Spruijt - 088-0440000 [email protected] - www.straetus.com