Franchiseorganisatie Straetus ziet het aantal vestigingen snel stijgen, komend kwartaal staan er weer 3 openingen op stapel.

Ondernemers zien kansen in de incassobranche à©n in de toegevoegde waarde van de unieke franchiseformule van Straetus. Er zijn geen andere formules actief binnen de incassobranche.

De Krediet Crisis kon niet op een mooier tijdstip komen, aldus Emile Spruijt (algemeen directeur).
Wij merken dat veel bedrijven nu veel actiever bezig zijn met hun incasso/facturatie beleid en dat ze graag een uurtje met ons praten. De procedures van het huidige beleid wordt tijdens zo´n vrijblijvend gesprek onder de loep genomen en een advies wordt uitgebracht.

Mocht daadwerkelijk een incassoprocedure nodig zijn, dan werkt Straetus volgens het met de opdrachtgever overeengekomen stappenplan af. Communicatie en respect is altijd de sleutel, ook met het oog op de toekomst. De klant weer een trouw betalende klant laten worden is immers de uitdaging. Straetus verlaagt de drempel dat veel bedrijven vooralsnog weerhoudt om naar een incassobureau te stappen, door altijd met een op maat gesneden procedure te werken. De opdrachtgever heeft altijd het laatste woord.

Opdrachtgevers komen uit alle lagen van het MKB en het verenigingsleven. Straetus kan alle opdrachten aan. Zowel bedrijven met slechts à©à©n of duizend opdrachten komen in aanmerking.

Onze overhead is laag omdat we met lokale vestigingen werken. De vestigingen onderhouden de relaties binnen het werkgebied. Straetus werkt daarnaast met een geavanceerd, in-house ontwikkeld incassosysteem en een centrale back-office. Zo hebben onze franchisenemers meer tijd vrij om te doen waar zij goed in zijn. Communiceren, oplossingen bedenken en bruggen bouwen.

Eind 2009 wil Straetus 15 vestigingen in Nederland geopend hebben en een stabiele positie binnen de branche.

EINDE PERSBERICHT

Voor meer informatie en fotomateriaal kunt u terecht bij:
Emile Spruijt, algemeen directeur Straetus B.V. à¢à¢â‚¬à¢â‚¬Å¡[email protected] à¢à¢â‚¬à¢â‚¬Å¡ 088-0440000

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular