ElleMass: MASSAGE IN VEENDAM!

Veroudering van ons gezicht wordt beïnvloed door roken, luchtvervuiling en zon. Ook vermoeidheid en stress zijn hier debet aan. Ongezonde voeding en gebrek aan beweging zijn de grote boosdoeners bij het ontstaan van cellulite: 90% van alle vrouwen wordt hier vroeg of laat mee geconfronteerd. Met de zomer in aantocht biedt Massagepraktijk ElleMass in Veendam nu twee nieuwe behandelingen voor een gezondere uitstraling en een strakkere huid zonder ingrijpende cosmetische chirurgie.

 

De nieuwe behandelingen zijn Japanse gezichtsmassage en Sveltessa® afslankingsmassage. “Japanse gezichtsmassage werkt niet alleen als natuurlijke facelift, maar kan ook stress- en hoofdpijnklachten verminderen, doordat gezichts- en nekspieren ontspannen”, vertelt eigenaresse Ellen Bosscher. “Elk deel, van schouders tot kruin, krijgt de nodige aandacht met specifieke massagetechnieken.”

 

Als de badpakken en bikini’s weer uit de kast kunnen, dan is cellulite een probleem waar veel vrouwen tegenaan lopen. Afslankingsmassage Sveltessa® is een nieuwe, niet-chirurgische behandeling om de bobbeltjes en putjes in uw huid aan te pakken en uw figuur te verbeteren. De massage zorgt voor een betere doorbloeding, met als resultaat dat u centimeters in omvang kunt verliezen. “U versterkt het effect van beide behandelingen door gezonde eet- en leefgewoonten, het drinken van 2 liter water per dag en voldoende lichaamsbeweging”, aldus Ellen Bosscher.

 

Meer weten? Kijk op www.ellemass.nl voor meer informatie.