Amsterdam 8 september 2008, Streaming Media Partners Europe laat zich zien op de IBC beurs in de RAI te Amsterdam. De beurs als het gaat om de laatste technologieën in de Broadcasting- en Mediabranche en waar SMPE je de ongelimiteerde mogelijkheden van Streaming presenteert.

De IBC beurs, die al veertig jaar vooruitstrevend is als het gaat om nieuwe technologieën in de Broadcasting- en Mediabranche, vindt plaats van 12 tot en met 16 september in de Amsterdamse RAI. Alle grote namen vanuit de hele wereld zijn vertegenwoordigd op deze beurs.

Ook SMPE ontbreekt niet op deze beurs en samen met het bedrijf M²Sat laten zij zien wat streaming en satellite streaming voor de broadcasters onder u kan betekenen. De media wereld beseft al enige tijd wat streaming voor meerwaarde geeft, en niet alleen de media wereld. Ook de marketing- en internet wereld is zich bewust van de mogelijkheden die deze dienst biedt en hoe deze een belangrijke plaats heeft ingenomen.

De samenwerking met M²Sat maakt dat de dienst, die toch al onbegrensd is, naar een hoger niveau getild wordt. Streaming op het hoogste niveau in een totaal pakket. En de IBC beurs is dan ook het uitgelezen moment om dit aan de bezoekers te laten zien. Een dienst die woorden voorbijgaat en het best uitgelegd kan worden door het te zien en te ervaren.

SMPE, inmiddels geen onbekende meer door het leveren van Streaming diensten voor o.a. Oranje live, het IJazz festival in Amsterdam, Taste of Live en MusiQlub. Hiermee is SMPE marktleider als het gaat om het leveren van hoge kwaliteit Streaming Media. Op de vernieuwde website, www.smpe.eu,  vind je uitgebreide informatie en voorbeelden van de verschillende diensten.

SMPE verwelkomt je graag op de beurs om je alle mogelijkheden te tonen en uit te leggen hoe, waar en waarom je dit zou kunnen toepassen. Ze laten je ervaren wat à¢â‚¬Å“A new World beyond Streamingà¢â‚¬ voor jou kan betekenen. Tot ziens op de IBC.