Oudenbosch, 28 mei 2010 Strootman Group uit Oudenbosch dringt door tot de groep van 70 best geleide bedrijven van Nederland in het Best Managed Companies programma. Deze competitie, geïnitieerd door Deloitte, zoekt samen met haar partners TiasNimbas Business School, Kamer van Koophandel, VNO-NCW en Management Team naar de ´50 Best Managed Companies‘˜ van Nederland in groot- en middenbedrijf.

Na inschrijving heeft Deloitte de bedrijfsvoering van Strootman Group middels hun Business Maturity Model volledig doorgelicht. De resultaten hiervan zijn in een diepgaand gesprek getoetst. Tijdens dit bedrijfsbezoek werden de financiële gegevens, de strategie, toewijding en bekwaamheid onder de loep genomen. Aan de hand van de scan en bedrijfsbezoek heeft Strootman Group de regionale jury overtuigt en daarmee wederom een nominatie voor de 50 Best Managed Companies te pakken.

Titel Best Managed Companies binnen handbereik
Op 4 juni aanstaande zal bekend worden welke uitblinkers dit jaar tot de lijst van Best Managed Companies zullen behoren. De jury staat voor de uitdaging om tot de uiteindelijke selectie te komen. Henk Strootman, Algemeen Directeur Strootman Group, is verheugd met de nominatie: à¢â‚¬Å“Het is een hele eer voor de gehele organisatie dat wij wederom genomineerd zijn voor deze award. We hechten er waarde aan om te laten zien aan de buitenwereld, maar ook aan de medewerkers, dat het ambitieus zijn en doormaken van groei, samengaat met visie en met beide benen op de grond staan. De feedback van Deloitte geeft aan dat we goed op koers zitten, maar ons streven reikt verder dan dit. Wij zien het als een ´werkversterker‘˜à¢â‚¬.

Strootman Group distribueert grote volumes A-merk chocolade en zoetwaren in retailkanalen in binnen- en buitenland, daar waar de multinationals geen distributie hebben. Hiermee creëert zij bij de fabrikanten extra afzetmogelijkheden en aan de afnemerszijde een verrijking van hun basisassortiment met impulsproducten.
Kijk op www.strootman.com voor meer informatie over Strootman Group.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular