(Persbericht) Oudenbosch november 2010 - Strootman Group is à©à©n van de 35 genomineerden voor de High Growth Awards 2010, waarbij ondernemingen strijden om de titel van beste groeibedrijf in de regio. Deze Award is een initiatief van Port4Growth, platform voor groeiondernemingen, en haar partners Rabobank, PwC en vakblad bizz.

High Growth Awards 2010
Dit zijn dà© Awards voor Nederlandse groeiondernemingen die de afgelopen drie jaar flinke omzetgroei hebben gerealiseerd. Bij deze jaarlijks terugkerende verkiezing speelt niet alleen kwantitatieve groei een belangrijke rol, maar ook juist de kwaliteit van die groei. Een bedrijf wordt onder andere beoordeeld op het ondernemersprofiel, de voorbeeldfunctie of de rol van strategie in het groeiproces.

Henk Strootman, Managing Directeur Strootman Group, is verheugd met de nominatie: à¢â‚¬Å“Het is voor onze gehele organisatie een eer dat wij wederom genomineerd zijn voor de High Growth Awards. Het geloof in je organisatie in combinatie met visieontwikkeling en een hands-on mentaliteit, zijn mijn inziens de factoren die Strootman Group deze groei bezorgenà¢â‚¬. Naast deze erkenning is Strootman Group ook als FD Gazellen benoemd (organisator Financieele Dagblad) en wederom verkozen tot een van de Best Managed Companies van Deloitte.

Een onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen beoordeelt de bedrijven en een onafhankelijke accountant checkt de groeicijfers. Op 23 november 2010 worden de winnaars van de High Growth Awards bekend gemaakt in Theater De Flint te Amersfoort.

Strootman Group: Verassing Verleidt!
Strootman Group verrast wereldwijd consumenten met een steeds vernieuwend assortiment aan A-merken chocolade, zoetwaren en koek in non food retail. Door consumenten te verleiden daar waar ze dat niet verwachten, worden zij gestimuleerd tot impulsaankopen.

Voor meer informatie: www.strootman.com en www.highgrowthawards.nl.
_________________________________________________________________

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular