Oudenbosch, 4 juni 2010 Strootman Group uit Oudenbosch is wederom uitgeroepen tot een van de 45 best geleide bedrijven van Nederland in het Best Managed Companies programma. Deze competitie, geïnitieerd door Deloitte, zoekt samen met haar partners TiasNimbas Business School, Kamer van Koophandel, VNO-NCW en Management Team naar de ´Best Managed Companies‘˜ van Nederland in groot- en middenbedrijf met een minimale omzet van 10 miljoen euro.

Na inschrijving heeft Deloitte de bedrijfsvoering van Strootman Group middels hun Business Maturity Model volledig doorgelicht. De resultaten hiervan zijn in een diepgaand gesprek getoetst. Tijdens dit bedrijfsbezoek zijn de financiële gegevens, de strategie, toewijding en bekwaamheid onder de loep genomen. Aan de hand van de scan en bedrijfsbezoek heeft Strootman Group zowel de regionale als de landelijke jury overtuigt en daarmee de titel wederom voor de Best Managed Companies 2010 te pakken.

Award voor tweede maal in bezit
Het programma valt op omdat het niet alleen gaat om omzetgroei. De focus ligt op excelleren door goed management. Henk Strootman, Algemeen Directeur Strootman Group, is verheugd met de titel: à¢â‚¬Å“Het is een hele eer voor de gehele organisatie dat wij wederom benoemd zijn voor deze award. We hechten er waarde aan om te laten zien aan de buitenwereld, maar ook aan de medewerkers, dat het ambitieus zijn en doormaken van groei, samengaat met visie en met beide benen op de grond staan. De feedback van Deloitte geeft aan dat we goed op koers zitten, maar ons streven reikt verder dan dit. Wij zien het als een ´werkversterker‘˜.à¢â‚¬

Strootman Group distribueert grote volumes A-merk chocolade en zoetwaren in retailkanalen in binnen- en buitenland, daar waar de multinationals geen distributie hebben. Hiermee creëert zij bij de fabrikanten extra afzetmogelijkheden en aan de afnemerszijde een verrijking van hun basisassortiment met impulsproducten.
Kijk op www.strootman.com voor meer informatie over Strootman Group.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular