(Persbericht) Het Instituto Cervantes biedt nu officiële DELE examens aan voor elk niveau, met deze wijziging is ook de DELE cursus aangepast aan de Europese richtlijnen van de Common European Framework of Reference for Languages (de Raad van Europa). Registratie voor de komende examens - gehouden op de 20 en 21 mei 2011 in Spanje - kan worden aangevraagd via de geaccrediteerde centra tot en met 15 april 2011.

DELE staat voor Diploma de Espaà±ol como Lengua Extranjera ("Diploma Spaans als vreemde taal"). Uitgegeven door het Spaanse Ministerie van Onderwijs, is dit certificaat een officiële, internationaal erkende kwalificatie van de Spaanse taalvaardigheid en is van grote waarde voor mensen die wonen of werken in een Spaanstalige omgeving.

Babylon Idiomas, toonaangevende Spaanse cursus in Spanje, biedt een voorbereidingscursus voor het DELE A2 (Intermediate), B2 (Advanced) en C2 (taalbeheersing) aan. Het drie weken DELE programma is speciaal ontworpen om de studenten te testen en de grammatica kennis te verbeteren om vol vertrouwen het examen in te gaan. De cursus bestaat uit 20 lesuren per week en begint 3 weken voordat het echte examen wordt gehouden.

Bezoek onze website voor meer informatie over onze DELE voorbereidingscursus of neem contact met ons op: +34 93 467 3633 of e-mail [email protected]