(Persbericht) Een professionele website wordt over het algemeen geassocieerd met hoog oplopende kosten en vervelende situaties tijdens de ontwikkeling. Dutch Starters laat echter zien dat het ook anders kan door gebruik te maken van een pakket dat bedrijven in staat stelt om een professionele website te laten ontwikkelen zonder de nadelen hiervan te ervaren.

Een website laten ontwikkelen kost bij verschillende aanbieders vaak een hoop tijd en geld. In de loop der jaren is de invloed van het internet echter sterk gegroeid en is het daarom haast niet meer mogelijk om te ontkomen aan een eigen website. Bedrijven dienen zichzelf op het internet te presenteren en op die manier aan te geven wat de klant kan verwachten van de producten of de dienstverlening. Bedrijven zonder website worden over het algemeen overgeslagen en lopen op die manier een grote groep potentiële klanten mis.

Een investering in een professionele website lijkt voor veel bedrijven dan ook de oplossing, maar niet ieder bedrijf kan deze kosten zomaar terugverdienen. Dutch Starters is daarom nu met een drietal pakketten gekomen die bedrijven in staat stellen om gebruik te maken van een professionele website zonder hiervoor de hoofdprijs te betalen. à¢â‚¬Å“We zien dat veel startende ondernemers de stap naar een professionele website te groot vinden. We zorgen er daarom met onze pakketten voor dat iedere ondernemer een voordelige en gebruiksvriendelijke website ontvangt binnen een termijn van 15 dagenà¢â‚¬, aldus Joeri van de Watering. Ieder bedrijf kan zelf bepalen welke onderdelen er wel of niet op de website aanwezig zijn en op die manier een passende versie laten maken. Zo is er altijd een professionele website bij het pakket inbegrepen en is het daarnaast mogelijk om te kiezen voor bijvoorbeeld een logo ontwerp of een complete huisstijl met een Google Adwords campagne. Aangezien dit niet veel hoeft te kosten is het nu ook voor (startende) ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB) mogelijk om van deze dienst gebruik te maken. Ze zijn op die manier in staat om een professionele website te laten maken waarmee ze hun kennis en kunde uit kunnen stralen naar (potentiële) klanten. De lage prijzen zijn mogelijk als gevolg van het gebruik van open source oplossingen en de gestandaardiseerde pakketten. Dankzij een content management systeem met duidelijke handleiding is het voor iedereen mogelijk om daarna de website zelf te beheren.

Over Dutch Starters
Dutch Starters is een onderdeel van Dutch Blue, een bedrijf van Joeri van de Watering. Hij is student International Business aan de universiteit van Tilburg en 20 jaar oud. Hij kent als jonge ondernemer als geen ander de problemen waar startende ondernemers in het midden- en kleinbedrijf tegenaan lopen. Met Dutch Starters wil hij ondernemers de mogelijkheid bieden toch gebruik te maken van een professionele website, zonder dat ze hiervoor de hoge kosten moeten dragen. Het bedrijf zorgt voor complete websites, die snel worden opgeleverd en gebruiksvriendelijk zijn om zo ook de minder technisch onderlegde ondernemers tegemoet te komen.