De dagen van werving & selectiebureaus lijken geteld, althans als het aan drie Rotterdamse studenten ligt. Vanaf vandaag komen de studenten met een online test waarmee de persoonlijkheid, interesses en kwaliteiten van een student in kaart worden gebracht. De uitkomsten worden gekoppeld aan de structuur en cultuur van verschillende bedrijven. Aan de hand hiervan wordt er een persoonlijke top 10 van à¢â‚¬Å“idealeà¢â‚¬ werkgevers gepresenteerd.

Met kiesjewerkgever.nl willen de jonge ondernemers beginnen met het werken aan een overzichtelijke arbeidsmarkt. à¢â‚¬Å“HBO- en WO studenten zijn tegenwoordig het doelwit van vele werving- en selectiebureaus, vacaturebanken en carrià¨redagen. De jacht op een goed CV lijkt geen grenzen te kennen en het onderscheid tussen de bedrijfpresentaties is enorm vervaagd. Het is hoog tijd om dit te veranderen, de studenten moeten in een vroeg stadium meer informatie over werkgevers kunnen krijgenà¢â‚¬. Aldus Huub Zijlstra initiatiefnemer van kiesjewerkgever.nl.

Voortaan kunnen studenten online uitzoeken in hoeverre ze matchen met een werkgever. www.Kiesjewerkgever.nl biedt hiermee ook voor de bedrijven een alternatief voor de vele werving en selectiebureaus.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Huub Zijlstra, 06 24720805, [email protected]

Bram van der Graaf, 06 47394606, [email protected]