Amsterdam, 10 december 2009

PERSBERICHT

Studenten Johan Cruyff College organiseren spinningmarathon voor het goede doel.

Op 17 januari 2009 organiseren acht studenten van het Johan Cruyff College te Amsterdam een spinningmarathon in sportcentrum Amstelpark. De studenten organiseren vanuit hun College Company genaamd Active Events, een spinningmarathon voor de stichting Spieren voor Spieren.

Spinningmarathon
De spinningmarathon start om 13.00 uur in sportcentrum Amstelpark, Koenenkade 8, Amsterdam. De prijs voor à©à©n ronde van 50 minuten kost €7.50. Voorinschrijvingen kunnen gemaakt worden via [email protected] Iedereen is welkom om te komen spinnen. Sportpark Amstelpark steunt Active Events door kosteloos de faciliteit beschikbaar te stellen.

Spieren voor Spieren
Active Events heeft haar evenement gekoppeld aan de Stichting Spieren voor Spieren. Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een spierziekte en richt zich op fondsenwerving. Onder het motto ´Gezonde spieren zetten zich in voor zieke spieren' ondersteunen veel (ex) topsporters de doelstellingen van de Stichting. Spieren voor Spieren zet de netto-opbrengsten snel en effectief in ten behoeve van spierziekte onderzoek en de verbetering van het diagnosetraject.

Active Events
Active Events is een college company die bestaat uit studenten marketing, communicatie en evenementen van het Johan Cruyff College. Dit zijn allemaal (aankomende) topsporters die dagelijks school en topsport combineren.

Amstelpark
Sportcentrum Amstelpark is de perfecte locatie voor ontspanning en actief sporten. Het is schitterend gelegen in het Amsterdamse Bos, direct naast de bosbaan. Sportcentrum Amstelpark heeft veel faciliteiten waaronder tennis, fitness, zwembad, sauna, beautysalon, restaurant, hotelaccommodatie en ruime eigen parkeergelegenheid. Active Events is zeer dankbaar voor hun steun.

Contactpersoon:
Dyonne van Heest, persvoorlichter Active Events,
Tel: 06-51692087, e-mail: [email protected], [email protected]