AMSTERDAM - Een groep studenten van de Hogeschool van Amsterdam organiseert in 2008 een zaalvoetbaltoernooi voor personeel van alle luchtvaartmaatschappijen in Nederland. Doel van het evenement is volgens de organisatoren om sportiviteit en business samen te brengen. Ook zal een training plaatsvinden met als onderwerp 'Schiphol in 2050'.

 

Het evenement moet op 28 april in het Sportcentrum USC aan de Boelelaan te Amsterdam plaatsvinden. “Het initiatief begon met een grap, maar nam al snel een grotere en professionelere vorm aan. Na het gesprek bij het USC hebben we met een groep studenten besloten het plan definitief door te

Tijdens het evenement zal een veiling plaatsvinden waarin verschillende artikelen, aangeboden door sponsors, worden geveild. De gehele opbrengst is bestemd voor een nader te bepalen goed doel.

Voor interesse in deelname en of vragen over het evenement kan contact worden opgenomen met Thijs Fleers van Your Own Event, via [email protected] of 06-41133383. zetten”, zegt Thijs Fleers van de organisatie ‘Your Own Event’.