(Persbericht) 1 februari 2011

-------------------------------------------------Persbericht-------

Inleveren.com. Het digitale postvakje van jouw universiteit of hogeschool!

We gaan even terug in de tijd. Precies een jaar geleden werden in het kader van Business Match Groningen (BMG) de eerste plannen gesmeed. Destijds bekroonde BMG het idee zelfs tot finalist. Inmiddels is het werkelijkheid: Inleveren.com! Een website waar studenten aan de Hanze Hogeschool eenvoudig studieopdrachten kunnen laten printen, online printen. Op zich niets nieuws, maar Inleveren.com doet nog iets extra: Namelijk, bezorgen!

En wel in het postvakje van de docent. Hiermee kan de slimme student te alle tijden via de website Inleveren.com zijn of haar opdrachten hardcopy overhandigen. Want veel docenten verlangen met het oog op correctie en archivering nog steeds een geprint exemplaar van een studieopdracht, verslag of scriptie. Inleveren.com speelt hier handig op in door het de student zo gemakkelijk mogelijk te maken.

De duidelijke website www.inleveren.com is zo opgebouwd dat zelfs ‘˜s nachts, na uitgaan, een document eenvoudig is te overhandigen. Via à¢â‚¬Å“Direct Inleverenà¢â‚¬ kan de student met een paar muisklikken en zonder registratie iets inleveren. Vervolgens wordt het document op het geselecteerde tijdstip afgeleverd in het postvakje van de geselecteerde docent!
Kiest de student er voor om wel te registreren dan heeft dit diverse voordelen. Zo krijgt hij/zij zodra het document is overhandigd een bevestiging (zelfs op mobiel mogelijk) en heeft de student een à¢â‚¬Å“inleverà¢â‚¬ tegoed. Bovendien maak je nu kans op een Ipod Nano!

De betaling gaat snel, gemakkelijk en vertrouwd via iDeal. En dat is ook precies waar inleveren.com voor staat. Snel, omdat opdrachten direct worden verwerkt en inleveren.com zelfs ‘˜s nachts doorgaat. Gemakkelijk, want de student kan vanaf iedere locatie studieopdrachten printen en laten bezorgen. Dit scheelt in veel gevallen veel reistijd en kosten. Tot slot vindt inleveren.com vertrouwen bijzonder belangrijk. Daarom werken wij zo transparant mogelijk. Zo staat voor vragen, spoedopdrachten en speciale bezorgingen het telefoonnummer op de website.

Inleveren inclusief bezorgen al vanaf 2,99 euro.

Inleveren.com is beschikbaar voor de meeste deel- en voltijd opleidingen aan de Hanze Hogeschool en breidt in de loop van dit jaar uit naar de RUG. Kijk voor jouw opleidingsinstituut op:

www.inleveren.com
en volg ons op www.twitter.com/inleveren

---------------------------------------------Einde Persbericht------