Laten wij ons even voorstellen, Wij zijn Ricardo, Gerrit, Bertjan, Maikel, Nick en Anne van het studentenbedrijf SkinU. Wij zijn allen studenten van verschillende opleidingen van de Hogeschool Windesheim en volgen de minor Zelfstandig Ondernemen. Hieruit is het bedrijf SkinU ontstaan. SkinU verkoopt KeyboarD Skins die bescherming bieden tegen vuil en bacterieën op het toetsenbord van laptops.

Keyboard Skin
SkinU verkoopt Keyboard Skins, dat zijn dunne siliconen à¢â‚¬Å“skinsà¢â‚¬ die je over het toetsenbord van je laptop kan plakken om zo bescherming te bieden aan vuil en belangrijker nog, bacterieen, want wist u dat er op een toetsenboard maar liefst 265 keer meer bacteriën per vierkante centimeter zitten dan een WC-bril? SkinU wil dit probleem aanpakken. De Keyboard Skin heeft een zelfklevende laag aan de onderzijde en is hierdoor gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Hierdoor is het mogelijk om de Skin wanneer u maar wilt schoon te maken of te desinfecteren en opnieuw te gebruiken.

De Mexicaanse Griep
Tegenwoordig kun je ook op Windesheim niet om het begrip Mexicaanse Griep heen. De Keyboard Skin zorgt ervoor dat u minder wordt bloot gesteld aan de bacterieen van een toetsenbord, zodat het besmetting gevaar verlaagd. simpelweg door hem regelmatig te reinigen. Een ander voordeel van de Keyboard Skin is dat het de levensduur van de laptop verlengt. Wanneer er drinken op valt zal dit niet tussen de toetsen komen en kan het geen schade aanrichten.

Duurzaamheid
Zoals hierboven vermeld is de Keyboard Skin van Siliconen. Siliconen is een duurzaam materiaal dat kan worden verwerkt zonder schade toe te brengen aan het milieu wat tegenwoordig een vereiste is.

Informatie
Wilt u over dit alles meer informatie? Surf dan naar onze website www.skinuprotection.nl

Website: http://www.skinuprotection.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular