Enschedese studentenvereningen organiseren benefietconcert voor de CliniClowns

Op donderdag 27 mei wordt er een benefietconcert gehouden ten behoeve van de CliniClowns. Dit benefietconcert, gehouden op de oude markt te Enschede, is door de vier grootste studentenverenigingen van Enschede geïnitieerd. Hierdoor dragen zij de maatschappelijke betrokkenheid uit waarnaar zij ieder jaar weer streven.

Afgewisseld door een veiling strijden verschillende studentenbandjes om de Rode Neus 2010. Deze dag zullen de deelnemende studentenbandjes uit verschillende studentensteden hun muzikale kunsten vertonen op de Oude Markt. Door middel van de veiling en fooienpotjes bij de deelnemende kroegen op de oude markt zal er geld opgehaald worden voor de Cliniclowns. De veilingswaar verschilt van een gesigneerde bal van FC Twente tot een schoonmaakbeurt door een groep studenten.

Maar studenten zijn natuurlijk geen studenten als er geen groots feest wordt georganiseerd. In de Pakkerij op de oude markt zal meteen na het concert in alle pakkerijkroegen een feest beginnen dat volledig in het teken staat van de Cliniclowns. Zo wordt er een speciaal drankje geschonken en zal een groot deel van de inkomsten door verkoop van drankjes van die dag gedoneerd worden aan de Cliniclowns.

 

Over de organisatie:

Het benefietconcert wordt georganiseerd door de vier grootste studentenvereniging van Enschede, welke verbonden zijn in het overkoepelend orgaan Fact. Zij zijn gehuisvest in de Pakkerij en hebben als gezamenlijk doel de samenwerking tussen studenten te verbeteren. Daarbij heeft het Fact als doel studenten een grotere maatschappelijke betrokkenheid bij te brengen.

 

Voor de redactie:

meer informatie op http://www.benefietconcerten.nl/pers

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular